Gloria LT Cermei

Toate divizionarele terțe arădene au sistat antrenamentele: Cermeianul Djambou s-a întors în Franța!





Până la urmă, toate divizionarele terțe arădene au sistat antrenamentele în această săptămână, încercând să respecte indicațiile autorităților privind stoparea răpândirii virusului COVID-19. Jucătorii celor de la Lipova, Crișul, Pecica și Cermei au primit program separat din partea antrenorilor, pe care urmează să-l respecte fiecare cum poate, într-un mediu sigur, urmând ca peste 7 zile să fie evaluată situația și posbilitatea ca termenul de 31 martie fixat de FRF pentru reluarea competițiilor oficiale să fie cu adevărat respectat. În cazul în care lucrurile sunt bune, echipele vor strânge din nou rândurile, dacă nu, e posibil ca vacanța forțată să fie prelungită.

În general, fotbaliștii care nu domiciliază în Arad, Pecica, Chișineu Criș sau Lipova s-au întors la casele lor. Un caz special e cel al atacantului celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei care a fost nevoit să se întoarcă în Franța, țară mult mai lovită de pandemia coronavirusului decât România. „Din păcate, Hotel Gio s-a închis, adică partea de cazare, nu și de restaurant și fotbalistul oricum trebuia să-și reînnoiască rezidența în Franța în luna aprilie. Rămânem în contact cu el, sper să fie sănătos și să reluăm cu toții meciurile în luna aprilie”, ne-a mărturisit Flavius Moisă, antrenorul „sămădăilor”. Cocină, Udrea, Todoran, Deak și Pop sunt ceilalți fotbaliști ai Gloriei care au părăsit, la rândul lor, orașul nostru.

Camerunezul Jordan Djambou a sosit la Cermei în această iarnă prin intermediul lui Patrice Feussi. Fostul fundaș dreapta de la UTA, Târgu Mureș, Dinamo sau Chiajna e impresar acum și ține legătura în special cu Giovanni Catanzariti, cel care l-a adus în fotbalul românesc în urmă cu 8 ani de zile. Djambou a debutat cu gol pentru „sămădăi” în remiza, 3-3, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

i

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button