Fotbal judetean

Curticenii se repliază în plină pandemie: „Nu ne putem gândi la promovare și la bugetul unei posibile participări în Liga a 3-a, fotbalul e în planul al doilea”



Două sunt echipele Ligii a IV-a care ar fi avut ca și asigurat accesul în play-off, liderul Victoria Zăbrani și Frontiera Curtici. „Grănicerii” au cu 12 puncte peste CS Ineu, formația de pe locul 5 și se pregăteau de întâlnirile decisive din „careul de ași”. Fotbalul a fost, însă, „înghețat” în (aproape) toată Europa, iar șansele ca sezonul competițional 2019-2020 să se reia sunt extrem de reduse.

Chiar președintele Asociației Județene de Fotbal Arad spunea că, după părarea sa, mai repede iulie-august nu se va juca din nou pe puncte, condiții în care actualul campionat va fi comprimat, dacă nu chiar „înghețat”. Oricum, curticenii numai la o aventură într-un eșalon superior nu le stă mintea acum. „Nu ne putem gândi la promovare și la bugetul unei posibile participări în Liga a 3-a. Fotbalul a trecut pe planul doi, acum vrem să rămânem sănătoși, comunitatea din Curtici se protejează de virus. Deocamdată e bine, sperăm să rămână așa. Am dat salariile pe luna februarie, pe martie probabil vom da jumătate de la noi și jumătate din cei 75% pe care îi oferă Guvernul. Dacă se va prelungi perioada de pauză, vom merge tot pe acel procent din 75% din valoarea contractelor de la autorotățile centrale și diferența suportată de noi”, spune Sorin Grec.

Președintele Frontierei susține că antrenorul Anca și conducerea administrativă se interesează de starea de sănătate a jucătorilor, unii dintre ei fiind în continuare expuși infectării cu COVID-19 atâta timp cât merg la serviciu în fiecare zi. „Ținem legătura cu băieții pe grupul de WhatsApp, fiecare este cu familia, acasă, se întrețin fizic pe cât posibil. Unii încă mai merg, însă, și la serviciu și pentru ei ne facem griji ceva mai mari, ne rugăm la Dumnezeu să nu se îmbolnăvească nimeni. Altfel, la Curtici, întreținem baza sportivă se întreține, gazonul se udă. Vă dațieseama că am vrea să revenim și noi pe teren, dar nu cred că în următoarele 2-3 luni se va mai juca fotbal. Vom vedem ce va decide FRF cu privire la ligile superioare și, probabil, așa va face și AJF Arad”, a adăugat Grec.

Frontiera a avut un parcurs bun în amicalele iernii și părea pregătită de reluarea stagiunii de primăvară, împitriva celor de la Victoria Felnac.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button