24/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Suporterii UTA-ei susțin proiectul ”Scut Pentru Spital – Arad”

Fanii celei mai titrate grupări fotbalistice din afara Capitalei s-au mobilizat de fiecare dată când comunitatea a avut nevoie de sprijin, iar epidemia de coronavirus și efectele acesteia tot mai vizibile în Arad, în special asupra celor din linia întâi, respectiv cadrele medicale, necesită o astfel de intervenție.

”Grupul Out of Control a donat astăzi 1500 RON pentru proiectul Scut Pentru Spital – Arad, coordonat de Asociatia DANIA. Proiectul are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea de echipamente și materiale de protecție pentru Spitalul Județean Arad (măști, dezinfectanți, costume, etc.).

,,Scutul” acestui oraș sunt medicii și asistenții de la spital, eroii care, chiar în aceste momente își riscă propria sănătate pentru a ne proteja.

Noi am întărit azi ,,scutul de protecție” al Aradului împotriva COVID-19! Acum e rândul tău să contribui! Aradul se va proteja și va învinge în lupta cu coronavirus numai dacă arădenii se vor uni și vor sprijini cadrele medicale!

Donează și TU!
IBAN: RO70BTRLRONCRT0446191801
TITULAR CONT: ASOCIAȚIA DANIA
CUI 39490455
DETALII TRANSFER: DONAȚIE PENTRU MATERIALE SANITARE” – e mesajul postat de Grupul Out of Control, parte a galeriei „Bătrânei Doamne”. – mesajul postat de fanii „roș-albilor” pe pagina de Facebook, Ultras Arad.

Alte echipe din Liga 2 care au donat bani către personalul medical sunt Ripensia și ”U” Cluj.

De exemplu, în weekendul trecut, meciul virtual dintre ”U” Cluj și Dinamo a dus la vânzarea a 4.418 bilete virtuale, deci la o sumă strânsă în valoare de 22.090 lei, bani care au fost donați de „studenți” Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Ripensia Timișoara a organizat o strângere de fonduri, pentru donații, pe pagina sa oficială și a acumulat în mai puțin de o săptămână nu mai puțin de 50.000 de lei, bani pe care i-a donat Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Timișoara. Acțiunea continuă.

Și Rapid a pornit de joi o acțiune de strângere de fonduri pentru a dona banii Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș”, din București. Suma stânsă de giuleșteni pe baza vânzării biletelor pentru meciul virtual cu Petrolul, care va avea loc duminică, va fi cea donată către cadrele medicale.

4
0
%d blogeri au apreciat: