Cluburi polivalente

Mama campioanei europene la tenis de masă, Dana Dodean, s-a stins fulgerător din viață

După-amiaza zilei de 11 mai a venit cu o veste tristă pentru o familie de mare sportivi din Arad. Mama fraţilor Dodean, Florica, s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani, căzând din picioare în plină stradă. Un moment extrem de greu pentru Daniela, Andreea, Cristian şi Adrian Dodean, dar şi pentru tatăl lor, Gheza, fost fotbalist la CFR Arad.

După nenumărate reuniri fericite, de cele mai multe ori acasă, la Arad, familia Dodean este chemată să îi fie aproape, pe ultimul drum, mamei dragi, o mamă de campioni ai tenisului de masă! Dana, campioană europeană la tenis de masă, dar și campioană a României, a Portugaliei sau a Austriei, trebuie să vină din Portugalia, acolo unde trăiește alături de soțul să, Joao Monteiro, un foarte bun jucător de tenis de masă și el. Cei doi au o fetiță de 5 ani, Lara Melissa.

Apoi, Andreea trebuie să revină din Rusia, Adrian din Germania, iar Cristi îi aşteaptă acasă, la Arad. Nu va fi uşor, cu toate restricțiile legate de călătorii în plină pandemie de coronavirus.

Dumnezeu s-o odihnească, drum lin printre îngeri…

CSM Arad, club de care se leagă ascensiunea în tenisul de masă al fraților Dodean, le transmite sincere condoleanțe acestora. ”Colectivul Clubului Sportiv Municipal Arad este alături de Daniela, Andreea, Cristian și Adrian Dodean, în greaua încercare pricinuită de decesul mamei lor, Florica, care s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 65 de ani. O mamă de campioni, care făcea parte din familia CSM-ului! Sincere condoleanţe familiei îndoliate şi putere de a depăşi momentul. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Drum lin printre îngeri…”, este mesajul de condoleanţe al CSM Arad.

Comentarii Facebook

2
0

3 comentarii

 1. Condoleante intregii familii. Am aflat cu multa tristete despre trecerea in nefiinta a sotiei lui Geza Dodean, dna Florica. Geza mi-a fost coleg pe cand jucam impreuna fotbal la Tricoul Rosu Arad. Dumnezeu sa va mangaie pe toti, (sot, copii si familia extinsa), sa va dea pacea Lui si sa va ajute sa iesiti biruitori din aceasta grea incercare! Fie ca harul lui Isus Christos sa va intareasca si sa va sprijineasca in aceste momente extrem de dificile! „Eu sunt invierea si viata. Cine crede in Mine, chiar daca ar fi murit va trai.” Sunt cuvintele Mantuitorului. Mangaiati-va unii pe altii cu aceste cuvinte.

  Radu Lacsan

  0

  0
 2. Condoleante intregii familii. Am aflat cu multa tristete despre trecerea in nefiinta a sotiei lui Geza Dodean, dna Florica. Geza mi-a fost coleg pe cand jucam impreuna fotbal la Tricoul Rosu Arad. Dumnezeu sa va mangaie pe toti, (sot, copii si familia extinsa), sa va dea pacea Lui si sa va ajute sa iesiti biruitori din aceasta grea incercare! Fie ca harul lui Isus Christos sa va intareasca si sa va sprijineasca in aceste momente extrem de dificile! „Eu sunt invierea si viata. Cine crede in Mine, chiar daca ar fi murit va trai.” Ioan, 11:25. Sunt cuvintele Mantuitorului. Mangaiati-va unii pe altii cu aceste cuvinte.

  Radu Lacsan

  0

  0
 3. Am adaugat un comentariu ieri cu privire la trecerea in nefiinta a dnei Florica, sotia lui Geza Dodean. Comentariul nu a aparut. Exista un motiv aparte care a condus la nepublicarea lui. Aveti vreun raspuns? Multumesc.

  Radu Lacsan

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close