UTA Arad

Utiștii se cantonează de luni, la Arad, odată cu testarea pentru COVID-19! Balint: „Suntem dezamăgiți, dar – totodată – deciși să demonstrăm că suntem cei mai buni”





Campionatul ligii secunde se va încheia după un scenariu potrivnic „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. Federația Română de Fotbal a ținut cont de votul majorității cluburilor din cel de-al doilea eșalon, care au votat pentru „înghețare” de la locul 7 în jos, respectiv pentru disputarea unui play-off pentru a se stabili cele două echipe promovate direct și cea care merge la barajul cu ocupanta  poziției 12 în Liga 1.

Liderul UTA e și el prins în această competiție împotriva celor de la Mioveni, Turris Turnu Măgurele, FC Argeș, Petrolul și Rapid cu marea diferență că-și reduce avansul de 11 puncte avut la vârful competiției la doar 5! „Sunt foarte dezamăgit de această decizie total discriminatorie, care avantează cinci echipe și dezavantajează total una, pe UTA. Să spunem că Turris a ridicat problema meciului în minus, dar, chiar și așa, nu pierde nimic în clasament. În schimb, UTA pierde 6 puncte câștigate prin muncă, sacrificii umane și financiare. Mai departe, conducerea clubului știe ce are de făcut, dacă va acționa legal împotriva acestei decizii, însă noi, în vestiar, nu trebuie să acumulăm frustrări. Astăzi, suntem extrem de dezamăgiți, chiar frustrați, dar trebuie să mergem mai departe și avem și de la ce pleca. În videoconferința pe care am avut-o cu jucătorii în această seară, i-am simțit foarte motivați și deciși să demonstrăm că suntem cei mai buni, chiar dacă azi ni s-a făcut o mare nedreptate. Nimeni nu a băgat capul în pământ, dimpotrivă, toți s-au arătat dispuși să lupte pe teren împotriva acestei decizii discrimantorii”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Deși, teoretic, s-ar putea întoarce la antrenamente în grupuri de patru jucători de vineri, „roș-albii” au sunat adunarea pentru ziua de luni, 18 mai. „Reunirea va începe testarea pentru COVID-19 și intrarea în acel cantonament strict. Cel mai probabil, vom sta cu toții, împreună, la Hotel Subcetate și ne vom deplasa  pentru antrenamente în condițiile solicitate în protocolul pe sănătate la <<Motorul>>. Aici, avem două terenuri la dispoziție pentru a organiza antrenamentele pe grupuri de câte patru jucători la început, sperând ca de la începutul lunii viitoare să ne pregătim să nu putem pregăti în grup. Față de alte echipe, vom respecta toate măsurile impuse de autorități, de la igienă, dezinfecție și acel circuit închis ce include toți membrii staffului sau personalului ce va avea grijă de noi. Suntem conștienți că urmează o perioadă grea, inedită din multe puncte de vedere, dar datoria noastră este să ne pregătim cât mai bine, să arătăm de ce suntem în stare în cele cinci finale care ne așteaptă în luna iulie”, a adăugat antrenorul „roș-albilor”.

Așadar, de luni încolo, Cipri Rus et. comp. vor intra într-un cantonament cu circuit închis de 14 zile, după care, în funcție și de evoluția pandemiei, s-ar putea să-și reîntâlnească și familiile.

5 comentarii

  1. DOAMNE CIT DE JENANT E COMPORTAMENTUL CELOR DE LA FRF NUI NIMIC BAIETI CAPUL SUS VOM FI ALATURI DE VOI CHEAR DACA NU PE STADION MACAR CU SUFLETUL IUBESC UTA

    0
    0
  2. Știți sloganul UEFA-RESPECT, nu prea se potrivește la noi,de fapt la ei,cei din estul țării, diferența de valoare e evidenta,nu cred că albitri ne pot dezavantaja atât de mult încât restul sa poată recupera, în fine cuvântul „normalitate ” sau „respect”au dispărut de mult din societate și nu prea cred că unii le vor învăța semnificația vreodată!!

    0
    0
  3. Luian pe mine nu ma intereseaza ca stergi //vad ca striga unii// dar asa dupa mintea mea cred ca esti
    microbist de sud
    as propune sa tii mai mult cu uta…
    in rest vrei nu vrei uta e in liga 1 …..o pardon mai au posibiitatea so penalizeze ca face la TAS

    0
    0
  4. Jocurile de acasă ,sunt jocuri de A cu echipe de B !!! Așa trebuie sa arate fisele tehnice la acest baraj Vizitatorii ,vreo trei la număr, sosesc și cu o conștiința încărcată și nu vor fi la mare înălțime. Lupta. adevărată va fi între ei ,prilej pentru. UTAde a le mai lua ceva puncte chiar la ei acasă. Hai UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button