23/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Balint apreciază corectitudinea unor rivali și privește înainte: ”Decizia a intrat în istorie, spiritul utist a devenit și mai puternic!”

Chiar dacă are tot dreptul să se simtă nedreptățită de ceea ce a decis FRF-ul sub „umbrela” votului democratic, UTA nu are altă variantă decât să strângă rândurile și să-și câștige locul în Liga 1. Avansul față de urmăritoare a scăzut consistent, însă cu cel puțin 7 puncte din cele 15 puse la bătaie, „Bătrâna Doamnă” va desface șampania la începutul lui august.

După ce le-a mărturisit colegilor de la Monitorul Expres că a trecut prin momente dificile după aflarea deciziei de miercuri: „Aveam ceva informații că se va ajunge la această variantă incredibilă, dar refuzam să cred așa. Sincer, au fost cele mai grele 24 de ore din viața mea. Nu am dormit toată noaptea. Am stat doar pe telefoane și pe mesaje, cu jucători, suporteri și oameni de fotbal”, Laszlo Balint privește de acum doar spre viitor, dar nu înainte de a le mulțumi câtorva dintre rivalii din iarbă pentru că au analizat obiectiv situația.

De mâine, „principalul” arădenilor și colegii săi din stafful tehnic vor fi din nou la Arad și de săptămâna viitoare se vor apuca de treabă. Până atunci Balint trage concluzia ultimelor zile: ”Nu voi mai insista pe decizia FRF în ceea ce privește reluarea Ligii a doua. A fost o nedreptate la adresa UTA-ei, au confirmat public acest lucru foarte multe persoane importante din fotbalul românesc, inclusiv antrenori ai unor echipe cu care ne vom duela în acel play-off. Vreau să mulțumesc pe această cale lui Claudiu Niculescu, Eric Linkar, Ionuț Badea și lui Costel Enache, au dat dovadă de caracter și de corectitudine recunoscând public că UTA a fost prejudiciată. Se spune că ce s-a întâmplat acum un minut e istorie. Decizia FRF, oficializată ieri (n.a. joi, prin votul din Comitetul de Urgență), a intrat în istorie. Mie și băieților mei nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să ne pregătim cum putem noi mai bine, ca să ne putem bucura împreună cu suporterii noștri la final! Pentru că spiritul utist a devenit și mai puternic!!!”

Absolut toți fotbaliștii din lotul „Bătrânei Doamne” trebuie se ajungă la Arad până mâine seară, iar luni vor fi testați, în 6-7 serii, pentru SARS-CoV2. De abia după aflarea rezultatelor, marți sau miercuri, în speranța că nimeni nu va fi infectat, Hotelul Subcetate va deveni gazdă pentru „roș-albi” timp de cel puțin două săptămâni. În toată această perioadă, vor demara antrenamentele pe grupe de câte patru fotbaliști, cu speranța că după 1 iunie, dacă virusul cedează și mai mult teren să demareze și pregătirea colectivă.

14
1
%d blogeri au apreciat: