UTA Arad

”Out of Control” la Casa Fotbalului





UTA va intra în play-offul ligii secunde cu punctele înjumătățite, decizia fiind cu greu digerată de fanii arădeni. Pentru șase dintre punctele cucerite pe teren,  susținătorii „roș-albilor” s-au bucurat degeaba, cel puțin cele cu Farul Constanța și Concordia Chiajna fiind obținute în condiții cu totul și cu totul speciale. Cele două confruntări s-au jucat la 48 de ore una de cealaltă, iar elevii lui Laszlo Balint au lăsat pa gazon și ultima picătură de transpirație pentru cele două victorii.

Ne-am referit la acele două meciuri, fiindcă a fost momentul în care suporterii „Bătrânei Doamne” au dat precedentul mesaj de mobilizare pentru favoriții lor, defavorizați și atunci de programarea cu „dedicație” a celor două partide. Și, miercuri, ultrașii echipei fanion a orașului au atacat FRF-ul, dar, totodată, și-au reafirmat încrederea în stafful tehnic și fotbaliști.

Acum, nemulțumirea lor a devenit și mai vizibilă odată cu mesajul postat chiar în fața Casei Fotbalului, acolo unde „sălășluiește” echipa Burleanu. ”FRF= Mafia”, scrie pe un banner semnat Out of Control, o facțiune a galeriei utiste.









6 comentarii

  1. Decizia e rezultatul unui vot, foarte ciudat ca reprezentantul echipei aradene nu a votat impotriva.
    Intrebare: doar pentru UTA s-au injumatatit punctele?
    Cu toata injumatatirea, UTA promoveaza de pe primul loc. Mare pacat ca stadionul nu va fi gata la debutul ligii 1( e adevarat, mai ramane de vazut cand va fi acest inceput).

    0
    0
    1. Altceva in afara de subiectul stadionului mai stii.Si noi asta ne dorim, dar tu parca devii obositor deja…

      0
      0
      1. Daca ti se pare putin lucru ca de 6 ani se lucreaza la un stadion mic, e foarte bine, esti un om fericit. In comentariul meu ma refeream in primul rand la alta problema, dar nu ai cum sa nu te gandesti ca echipa promoveaza si nu are propriul sradion. E greu sa pricepi?
        Dar cum am zis, ferice de tine!

        0
        0
  2. Din păcate chiar presa sportivă tace in fata celor întâmplate ! Ea trebuia să titreze cu majuscule pe. prima pagina ,,FURT CALIFICAT ,PREMIERA EUROPEANA” !!! Dacă te uiți înjur ,nu mai poți găsi vreo voce cu greutate in scrisul sportiv.!!! La un fotbal cu rezonanță modestă și rezultate de. ,,groapa Marianelor” e posibil orice. Toți vad ,sunt de acord și schimbă vorba sa nu supere stăpânirea .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button