27/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UTA va intra în play-offul ligii secunde cu punctele înjumătățite, decizia fiind cu greu digerată de fanii arădeni. Pentru șase dintre punctele cucerite pe teren,  susținătorii „roș-albilor” s-au bucurat degeaba, cel puțin cele cu Farul Constanța și Concordia Chiajna fiind obținute în condiții cu totul și cu totul speciale. Cele două confruntări s-au jucat la 48 de ore una de cealaltă, iar elevii lui Laszlo Balint au lăsat pa gazon și ultima picătură de transpirație pentru cele două victorii.

Ne-am referit la acele două meciuri, fiindcă a fost momentul în care suporterii „Bătrânei Doamne” au dat precedentul mesaj de mobilizare pentru favoriții lor, defavorizați și atunci de programarea cu „dedicație” a celor două partide. Și, miercuri, ultrașii echipei fanion a orașului au atacat FRF-ul, dar, totodată, și-au reafirmat încrederea în stafful tehnic și fotbaliști.

Acum, nemulțumirea lor a devenit și mai vizibilă odată cu mesajul postat chiar în fața Casei Fotbalului, acolo unde „sălășluiește” echipa Burleanu. ”FRF= Mafia”, scrie pe un banner semnat Out of Control, o facțiune a galeriei utiste.

11
0
%d blogeri au apreciat: