UTA Arad

Utiștii au făcut testul pentru SARS-CoV2, iar de marți seară intră în cantonament

Fie că-i convine sau nu, liderul ligii secunde a aflat ce are de făcut în următoarele două luni pentru a împlini visul fanilor săi, promovarea în Liga 1. Utiștii se obișnuiesc încet cu ideea că nu mai au 11 puncte avans în fruntea clasamentului, ci doar 5, respectiv 6 față de cele cinci adversare cu care se va bate în play-off, cel mai probabil începând cu data de 4 iulie.

Până atunci, însă, jucătorii, stafful tehnic și personalul auxiliar trebuie să funcționeze la parametri cât mai ridicați respectând protocolul strict pe sănătate impus de autorități. Totul a început în această dimineață cu testele pentru virusul SARS-CoV2, iar „operațiunea” nu a durat mai mult de două ore. Rezultatele vor sosi cel târziu mâine, dacă nu chiar în această seară. Mai departe, în cazul nedorit al depistării vreunui fotbalist pozitiv, și clubul UTA trebuie să respecte condiția de confidențialitate din protocol: ”Cazurile vor fi raportate și către FRF – Departamentul Medical ([email protected]) cu păstrarea anonimatului și protecției datelor pacientului, inclusiv până la nivelul familiei celui infectat”.

Bineînțeles, cel infectat va fi izolat automat de restul grupului. Și în acest caz, există o prevedere clară în protocol: ”Este anunțat imediat DSP local, persoana va fi transferată către un spital de boli infecțioase pentru evaluare, iar acolo se va decide dacă este necesară internarea”. După aflarea rezultatelor testelor, jucătorii neinfectați cu coronavirus vor efectua vizita medicală obișnuită, necesară după o perioadă de pauză competițională.

Cert este că Laszlo Balint și colegii săi din stafful tehnic își vor cantona elevii la Hotel Subcetate de mâine seară, iar de miercuri vor demara antrenamentele, pe cele două terenuri de la „Motorul” în grupe de câte patru jucători. Devine importantă și împărțirea la hotel, fiindcă din același grup de antrenament trebuie să facă neapărat parte colegii de cameră. Așadar, dacă vor dori să lucreze și pe compartimente, în limita numărului de patru fotbaliști, antrenorii nu ar trebui să amestece atacanții cu fundașii și invers în camere.

Tot în protocol, mai scrie clar că accesul presei în cantonamentul și antrenamentelor echipei este strict interzis.

Comentarii Facebook

3
2

4 comentarii

 1. Ce sa faca UTA la TAS ca pierdem precis, caci asa au votat cluburile si astia ce tot ii dati sa se adreseze UTA la TAS,voi dati franci elvetieni ca sa se faca proces ….Destul filozofilor la orice comentariu…. ce-i dati cu TAS-ul,opriti-va ca precis pierdem de se ajunge acolo si de unde bani, cel putin 15 000 f.elvetieni +++++ avocati si altele,,,???Hai UTA !

  2

  6
 2. Bine ma Peronescule , tu stii mai bine decat cei de la conducerea UTA.-ei !!! Da o fi ca tine dar tu nu intelegi ca ce a facut frf este furt si cluburile auvotat normal sa isi apere interesele lor ? Sa dea Dumnezeu sa fie ca tine , ca, ca mine, ca toti utistii de pretutindeni si UTA. sa nu aiba probleme cu promovarea pe teren cu arbitrii se poate intampla ca orice echipa sa promoveze si mai ales ca, acuma nu mai conteza ca, joci acasa s-au in deplasare pt. ca lipsa spectatorilor a galeriilor in tribuna va lasa urme adanci !!! Vom trai si vom vedea !!! Si inca ceva sa te mai intreb ? Ai fost tu la conducerea UTA-ei la club si ti-au spus ca vor renunta la TAS , ai vreo informatie valabila pe tema asta de esti asa sigur ?

  1

  0
 3. ( fie ca iti convine fie ca nu ).( esti obligat.) (vei fi amendat daca… .) teste peste teste . operatiunea covid .sars-cov2 etc. sa ma … in el de fotbal fara spectatori s in ea viata fara Libertate . hai UTA !!!!

  1

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close