Arhivă articole

Fanii arădeni au inaugurat peluza de pe „Francisc Neuman” cu scandări anti-FRF și „De la Dunăre la Sena”La orele după-amiezii de sâmbătă, profitând de faptul că munca pe șantierul Francisc Neuman s-a oprit  până luni, aproximativ 70 de membri ai galeriei utiste au inaugurat peluza dinspre ARED-uri a noii arene a Aradului. Au postat un banner în ton cu decizia de înjumătățire a punctelor dictată de FRF, înainte de play-offul lgii secunde: ”Nu ne puteți opri”. Evident e vorba despre parcursul UTA-ei spre Liga 1, în disputele cu Mioveni, Turris, FC Argeș, Petrolul și Rapid.

Spectaculoase au fost fumigenele roș-albe și negre, decor pentru scandările anti-FRF, dar și pentru cel mai îndrăgit refren al tifoseriei Campioanei Provinciei, ”De la Dunăre la Sena”. Pregătirile și showul suporterilor nu a durat mai mult de 10 minute, timp suficient pentru a transmite un mesaj puternic spre Casa Fotbalului, dar și elevilor lui Laszlo Balint, care și-au reluat pregătirea de 5 zile.

Video

17
0

16 comentarii la articolul: “Fanii arădeni au inaugurat peluza de pe „Francisc Neuman” cu scandări anti-FRF și „De la Dunăre la Sena”

  1. De abia astept sa laudati si sa postati pe toate retelele de socializare acele coregrafii si actiuni facute de ,,golani”, cum ati tot facut pana acum…
   In rest sa auzim numa’ de bine.

   29

   6
 1. Dar stadionul se poate vizita asa cum vrea fiecare. Este un șantier în lucru nu aveau ce cauta acolo. Dacă se întâmplă ceva cine răspundea?
  Și ce dacă e galeria, nu au mai multe drepturi decât orice alt suporter.
  Sunt de acord cu protestul, clar uta e dezavantajata dar am crezut ca numai galeriile de la mitici fac chestii de genul și se cred ca ei conduc clubul

  12

  46
  1. In teorie asa e, drepturile sunt egale. Dar sa nu uitam ca nu orice suporter lnsoteste echipa peste tot ln deplasari, asa cum o face galeria. Si unde mai pui ca sunt si suporteri de conjunctura, care vin asa, ca vine Steaua, de exemplu. Galeria e acolo la bine si rau, ploaie sau timp frumos. Ti-o spune unu ce nu face parte din galerie

   22

   8
  2. Stai acasă cum o faci probabil de obicei La cum gândești tare mi-e frică că te poți accidenta și în fața calculatorului

   6

   0
 2. BRAVO GALERIA, SUNTETI FANTASTICI , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

  18

  7
 3. Felicitari celor circa 70 utisti adevarati ca au inaugurat o peluza a Neumanului cu >zgomot si cantec utist<…..Bravo voua ca va aratai oful nostru….Hai UTA !

  21

  5
 4. Ma doare sufletul, cand vad o peluza de cca 2500 locuri, ocupata doar de 70 de suporteri, cca 3%. Toata lumea se agita, ca avem un stadion prea mic. Oameni buni, impleti-l macar 50% si mai vorbim. Ideea este ca stiim doar sa vorbim fara sa gandim.

  2

  24
  1. Cum naiba sa il umpli acum daca nu e deschis ? Cei 70 suporteri care au intrat acum au fost la risc ( amenzi , accidente , totusi e santier in lucru ) , dar ca sa isi spuna durerea nu ia interesat de nimic , BRAVO lor ! Ce ai fi vrut acum , sa se umple peluza cu 2500 asa pe neveu ?

   27

   1
 5. ,,,Moțiune de cenzura” cu bătaie scurta pe plan sportiv !! Autorii sunt și proprietarii stadionului și au dreptul să protesteze din casa lor . Singurele metode de a arata măcar că nimeni nu este naiv și că se poate orice .Riscul de a intra pe un șantier în lucru este egal cu riscul de a trece strada !!

  12

  3
 6. Galeria a făcut din nou dovada ca dorința de performanță este tot timpul vie ! Prin mesajele afișate și cântecele care mângâie auzul și face ca trupul întreg să fie mulțumit , trasmite jucătorilor arădeni o ambiție nemăsurată de ași mulțumi fanii .Dorința de a nu desminții încrederea primită va conduce jucătorii la o reușită garantată prin joc și rezultate pozitive. Fanii din întreaga țară sunt alături cu gândul și sufletul și regretă faptul că nu pot fi pe stadion pentru a mulțumi celor care îi fac fericiți. Trăim aceiași intensitate emoțională indiferent de distanța la care ne aflăm ! Fiecare literă, cuvânt despre U T A ne bucură și sperăm că efortul este încununat de succes. Suntem mândri de voi !

  6

  2
 7. Nu am scris pana acum,pentru ca eu consider ca adevarul este pe undeva pe la mijloc…Baietii acestia au protestat fata de comenduire si atunci cand cei care o puteau face oficial,au tacut chitic….
  Ca au incalcat anumite legi,este adevarat(incalcarea unui santier,manifestatie neaprobata,adunare in regim de ordonanta militara,etc..)…..Dar daca FRF incalca tot si persifleaza pe toata lumea..e din alt film?Nu se pune?Burleanu si clica sa,nu au incalcat nimic?
  Rapidul nu incalca legi,ordonate?Repetat, parca ostentativ,aratand ca nu le pasa de nimeni si nimic?
  Tragand linia,trebuie sa felicit baietii din SCU…..Sunt majoritatea trecuti de varsta de 18 ani(cred ca responsabili) si ne-au dat tuturor suporterilor un model de avanpremiera cam cum trebuie sa arate tribunele in viitoarele meciuri ale UTA-ei din Liga lui Burleanu….
  Cat timp este fara exagerare,nu vad din ce cauza sa nu fie…..

  1

  2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.