22/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Rapid încalcă din nou regulile și a demarat și antrenamentele în grup

După ce a „furat” startul și a început să se pregătească la baza sportivă Regie încă de la 27 aprilie, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, deși acest lucru era interzis în acea perioadă, până la 15 mai, Rapid demonstrează încă o dată că nu respectă regulile impuse de autorități, cât și de FRF în această Stare de Alertă generată de pandemia de COVID-19. Deși, conform protocolului emis de ministerele Sănătății, respectiv Tineretului și Sportului, reluarea pregătirii sportive în grup mai mare de patru persoane este interzisă, formația giuleșteană se pare că nu ține cont de această regulă, Dan Alexa și staff-ul său organizând antrenamente în grup.

TelekomSport a surprins, la finalul săptămânii trecute, unul dintre antrenamentele Rapidului. Pe imagini se vede clar cum sunt nu mai puțin de 18 persoane, toți comasați pe mai puțin de o jumătate de teren de pregătire.

Conform protocolului, pe un teren de antrenament trebuie să fie maximum patru sportivi însoțiți de unul sau cel mult doi membri ai staff-ului tehnic.

Pe pagina sa de Facebook sau site-ul oficial, Rapid transmite cu totul și cu totul altă realitate:

– ”Înapoi la antrenamente, în condiții speciale”,

– ”Băieții noștri se pregătesc de play-off și au început antrenamentele organizate.

Aceștia sunt împărțiți în grupe de câte patru, respectând regulile, iar de la antrenament merg direct la hotelul unde sunt cazați pe durata celor două săptămâni de cantonament”.

UTA, CS Mioveni și Campionii FC Argeș se antrenează și ele, în grupuri de câte patru jucători

În tot acest timp, pe lângă Rapid, la antrenamente au revenit și alte trei echipe care vor evolua în play-off-ul Ligii 2 și se vor lupta pentru promovarea în Liga 1.

CS Mioveni a fost prima, UTA Arad a urmat-o, iar apoi a revenit pe teren și Campionii FC Argeș. Toate respectă regulile protocolului și se antrenează în grupuri formate din cel mult patru jucători.

Petrolul se reunește astăzi, 25 mai, iar Turris Oltul va începe pregătirea la 1 iunie.

Sursa: Liga2.ro

2
4
%d blogeri au apreciat: