Arhivă articole

Tomozei are ruptură musculară și a părăsit cantonamentul, utiștii – negativi și al doilea test pentru coronavirusDacă virusul SARS-CoV-2 nu i-a afectat deloc pe utiști, așa cum a certificat și cel de-al doilea test, efectuat ieri dimineață, când vine vorba despre accidentări utiștii nu sunt foarte norocoși în acest sezon. Și mai ales în dreptul fundașilor laterali, Marius Tomozei fiind cel de-al treilea fotbalist de profil, după Bogdan Stancu și Andrei Rus, care suferă o ruptură de ordin muscular.

Piesă de bază în angrenajul liderului ligii secunde, Tomozei a acuzat dureri la gamba piciorului drept, iar aseară a și părăsit cantonamentul de la Hotel Subcetate pentru a face investigații. Fundașul de 29 de ani a făcut deja o ecografie, iar aceasta a evidențiat o ruptură musculară, ce-l va ține departe de colegii lui cel puțin două săptămâni. „Din păcate, Tomi a fost scos din programul echipei cel puțin până la 1 iunie, până când protocolul e strict și presupune reguli clare. El va începe un tratament, sperăm să-l avem din nou în mijlocul cât de repede posibil. În grupa sa mai au mai rămas doar trei jucători, împărțirea a fost clară de la început, nu ne jucăm cu regulile. Restul băieților sunt bine, grupele se succed la antrenamente atât dimineață, cât și după-amiază, ne ocupăm de fiecare în aceeași măsură odată pe zi”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.

Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” nu a dorit să comenteze în niciun fel poza noua încălcare de regulament din tabăra Rapidului sau declarațiile ofensive ale lui Ovidiu Burcă: „E treaba fiecăruia ce face, prin asumarea faptelor. Eu și jucătorii mei suntem focusați pe pregătire și pe cele cinci finale din play-off”.

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc e cantonată de 8 zile la Hotel Subcetate, bifând tot atâtea antrenamente pe cele două terenuri ale bazei sportive „Motorul”.

5
0

4 comentarii la articolul: “Tomozei are ruptură musculară și a părăsit cantonamentul, utiștii – negativi și al doilea test pentru coronavirus

 1. Bun au început accidentariile doar cand sunt in grupuri de 4 nasol, e clar ce bine a urmat programul de pregătire de asa?repede a făcut ruptura

  3

  7
  1. Vorbesti niste prosti foarte mari, Tomozei are probleme la picior de mai mult timp dar na hai sa dam cu sapa

   3

   0
 2. Mecanismul de apărare are limite în izolare Par accidente stupide ,dar mai sunt și ecouri de la o suprasolicitare. Tocmai era recuperat Stancu. Tomozei e titular cu aport mare in economia jocului.Nu trebuie să ne facem deocamdată grija decât cu recuperarea de specialitate E nevoie de nume cu greutate in medicina sportivă Arad ,Timișoara,București ,contra Budapesta ,Viena. . Tomozei ca și ceilalți băieți merită atenție specială Lotul are acoperire ,dar va fi nevoie de toți,fără excepție. Cine cunoaște mai bine băieții de la U-19 poate speră la inca doua ,trei nume . Gaica și Ungur. pot sa. ajute. Cei de la juniorii mari sa bata mai cu forța la usa echipei mari. !!

  9

  0
 3. Tomi trage de el demult,nu de acum….Este o pierdere foarte grea pentru noi,poate cea mai grea de acum,anuntata….De aceea este nevoie de absolut toti „ostenii”….Sper sa nu mai citim asemenea stiri nedorite….
  UTA promoveaza…..HAI UTA mea!Noi,contra tuturor!!!!

  6

  0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.