Auto-moto

„Caravana” moto nu mai ajunge pe 6 iunie la Arad, ci de abia pe 25 iulie, la Sebiș



Federația Română de Motociclism, condusă de arădeanul Cristian Mureşan, şi-a actualizat din nou calendarul competițional pentru 2020, ținând cont de restricțiile impuse de autorități în pandemia de coronavirus. Astfel, sezonul moto nu va mai debuta la Arad, cu etapa a doua de drag racing, programată inițial pentru 6-7 iunie. Competiția a fost amânată pentru o dată ce urmează a fi stabilită, așa că motoarele se vor tura pentru prima oară în acest sezon în perioada 20-21 iunie, în întrecerile de motocros şi enduro-cross de la Moreni și cea hard-enduro, de la Orăștie.

„Caravana” moto ar trebui să ajungă în județul nostru pe 25 iulie, la Sebiș, unde este programată etapa a doua a Campionatului Național de hard enduro și enduro-cross extrem, în organizarea Lion Racing Team. Tot clubul arădean ar trebui să organizeze pe 22 și 23 august o nouă etapă a campionatului amintit mai sus, dar într-o altă locație, la Pleșcuța.

În ceea ce priveşte „King of the Hill” Arad, evenimentul a fost amânat pentru perioada 14-15 noiembrie, practic aceasta fiind ultima săptămână a anului 2020 cu întreceri moto pe plan intern.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button