UTA Arad

Stancu, din nou pe tușă: „S-ar putea să fie o recidivă musculară, deși sperăm să nu fie ceva grav”





După mult timp, utiștii se antrenează din nou împreună, însă nu o fac chiar în efectiv complet. În urmă cu o săptămână, Marius Tomozei a părăsit cantonamentul pentru o problemă la gamba piciorului drept și încă nu și-a reluat antrenamentele nici măcar separat de colegii săi, iar, de astăzi, un alt fundaș lateral al „roș-albilor” e pe tușă.

Din păcate, vorbim din nou de Bogdan Stancu, cel care a ratat ultimele două luni ale turului, dar și începutul de an din cauza unor probleme de ordin muscular, de care, se pare, nu a scăpat nici după lunga pauză cauzată de pandemia de coronavirus. „Mi-a spus că resimte dureri în zona cu probleme și l-am scos imediat din antrenament. S-ar putea să fie o recidivă musculară, deși sperăm să nu fie ceva grav, sau cel puțin nu la nivelul precedentelor sale accidentări. În zilele următoare, Bogdan va face investigații și vom ști dacă și de câte zile de repaus are nevoie”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.

În schimb, pentru Tomozei sunt ultimele zile de pauză. „E din ce în ce mai bine după tratamentul făcut, în curând o să reia alergările. Va reintra treptat în grup pentru a nu risca nimic în ceea ce-l privește. Avem nevoie de toată lumea în play-off, cu atât mai mult cu cât trebuie să avem grijă să nu avem, Doamne ferește, cazuri de infectări cu coronavirus”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

7 meciuri din 24 a bifat Bogdan Stancu în acest sezon pentru un total de 610 minute. Unul dintre cele trei transferuri făcute de liderul ligii secunde în această iarnă a vizat chiar postul de fundaș stânga, prin aducerea greco-albanezului, Simo Roumpoulakou.

12 comentarii

  1. Sunt intr-adevar motive de ingrijorare!Tomozei…pilon de baza…Stancu nu se reface(inca)…Cei cu pauze lungi,nu au meciuri in picioare….(Ciucur,Puscas,etc)…Si inca nu au inceput antrenamentele colective bine, cu niste minime meciuri amicale…..
    Sanatate maxima tuturor….e nevoie de absolut toti jucatorii,clar!Ar fi „ultima nedorita” ca lotul sa fie subtirel….
    UTA promoveaza de pe primul loc!

    0
    0
  2. Lotul echilibrat valoric și numeric permite pentru inceput o absenta ,doua .!! Problema ar fi ,odată. pornită caravana să apară și altele Nu ne dorim . Rămâne o enigma cum acționează mentalul in izolare asupra resurselor fizice. Tot experiență germana da ceva exemple Ele sunt pozitive. Amănuntele. trebuie studiate de staful medical. Recuperare ,hrana ,medicație.Un lucru e demonstrat. Echipele ferite de surse majore de infecție ,paracontrolate ,nu risca nimic. Prin extensie ,treptat ,poate reveni și publicul , al doilea personaj pentru care se disputa o ediție de ținut minte !!

    0
    0
  3. Mi se pare ca la Stancu, poate si la Ciucur , sint probleme vechi ale unor accidentari anterioare, iar rupturile musculare sau ligamentare anterioare s-au transformat in noduli calcificati inextensibili, pierzandu-si elasticitatea. de aceea apar mereu in zona aceea leziuni noi. In momentul contractului nu s-au facut examene medicale amanuntite ( IRM, echografii, etc) ca acestea sa poata fi descoperite, desi si Puscas si Ciucur veneau dupa perioade de repaos ( anterioare) repetate. Pe termen lung nu vad cum UTA e va putea baza pe ei, fragilitatea lor este reala. Tomozei este o piesa de baza, si el ” a tras de el” , jucand uneori cu accidentari . De el ar fi mare nevoie. In principiu, UTA are un lot suficient de valoros , si numeric satisfacator

    0
    0
    1. Corect doctore! Daca si staff-ul medical ar fi la fel de profesionist ca si cel tehnic ….

      0
      0
  4. Deja miroase a labareala la stancu asta se accidentarea si cand bate vântu ori e terminat ori ne trage in piept ca prea des se accidentarea sau nu i place aerul de la Araf

    0
    0
  5. Stam,vedem si gandim…..Pana la urma,Stancu a fost una dintre cele mai mari dezamagiri si cheltuieli,alipit cu Coulibally….Niciodata nu a intrat normal in ritm,mereu accidentat sau recidiva….Asta este,se mai intampla tuturor….Noroc cu Simo Roumpulaku,adus….La o adica perfect…mult peste Stancu….dar din nou,bani suplimentari cheltuiti….
    La cat de bine s-a format lotul UTA-ei…nu prea cred ca au fost adusi jucatori de gen „portelan”….
    Strangem putin din dinti….mai avem 5 meciuri…Castigam 3 si spargem sampaniile!!!!!!!
    Eu le pun deja la rece…..Si din acelea fara alcool…..pentru copii….Ei vor fi pe viitor purtatorii emblemei UTA!

    0
    0
  6. In lotul utist s-au aciuit unii accidentati care ne-au pacalit amarnic precum Bogdan Stancu ,Colibally,Ciucur,Puscas si chiar Tomozei…Trebuie facuta curatenie cu ei la finalul promovarii,caci la UTA nu e nevoie de privitori la caratul apei……Hai UTA !

    0
    0
  7. Cum vorbiți de ei că trebuie aruncati zici că sunt masele stricate! Voi sunteti normali la cap? Cum să il arunci dacă sa accidentat? Nu in tricoul utei s-au accidentat? Daca Balint ia adus înseamnă ca sunt baieti de caracter!

    0
    0
  8. Stancu s-a refacut si s-a reaccidentat la meciul cu POLI cand a jucat si daca inca nu era pregatit dar a tras de el ca si cum nu avea nimic dar el juca deja intr-un picior in a doua repriza, in iarna era disperat ca s-a accidentat din nou.
    Ciucur pana in vara trecuta nu a avut nici o accidentare a facuto acum, Puscas la fel a jucat meci de meci Calarasi apoi la Petrolul in ultimi 2 ani fara nici o accidentare si de cand urmaresc liga 2 ( destui ani) baiatul a cam jucat fara sa fie accidentat.
    Tomozei cum naiba sa va luati de el omul ii super sufletist, in tur erau meciuri in care le termina intr-un picior dar lucrurile astea le uitam.
    De unde atata rautate ca UTA s-a ars cu ei, dar in sufletul acestor baieti va puneti se vede clar ca toti sunt de caracter halal

    0
    0
    1. Alin P…nu e vorba despre ” rautate „, eu nu vorbesc „din amintiri”, eu sint abonat la niste site-uri care prezinta jucatori romani si straini, care ne arata cit a jucat fiecare…in fiecare an si unde. Nu „s-a luat nimeni” de Tomozei, om cu suflet mare, care a ajutat UTA, eu vorbean de Stancu si Ciucur ( mai este si Coulibaly, care a stat mult,-si a plecat- mai e si Puscas , care a jucat putin). Nu despre valoarea lor este vorba aici, ci despre eficienta lor, si ca multi , cind au venit, la UTA, aveau deja probleme vechi medicale. Impresia mea este ca faci parte din anturajul clubului,…ca prea ai sarit „ca ars”, pentru niste idei limpezi Nu este normal ca cineva sa nu joace luni la randul, sa se accidenteze la prima reluare a efortului. Nimeni nu spune „sa fie aruncati ca o masea stricata”, dar nici sa aduci jucatori , s-ai platesti de 3- 4ori mai bine decit pe tinerii undo 21 si ei sa stea accidentati. In fond, cum banii nu vin din buzunarul vreunuia din conducerea clubului…nu ma mir.

      0
      0
      1. gresesti amarnic eu sunt suporter nu din anturajul clubului. Asta ma distreaza cel mai mult daca unul va contrazice el ii din club.Am rugamintea sa ne spuneti unde ati gasit despre Ciucur si Puscas ca au fost accidentati mai demult, pe ce site si cate jocuri au fiecare in ultimi ani
        Exemplu Stancu are 25 de ani UTA este varful carierei lui pana acum crezi ca nu sufera ca nu evolueaza, ca sunt sanse sa piarda poate printre ultimile trenuri spre liga 1.

        0
        0
      2. Eu am spus ca am vazut cit au jucat unii fotbalisti, in fiecare an. Am mai spus ca unii fotbalisti vin cu sechele ale unor accidentari mai vechi Cit despre Stancu, chiar articolul spune : „….Bogdan Stancu, cel care a ratat ultimele două luni ale turului, dar și începutul de an din cauza unor probleme de ordin muscular, de care, se pare, nu a scăpat nici după lunga pauză cauzată de pandemia de coronavirus…”. Fiecare suporter isi are sursele sale, intrebati la club daca exista ( sau nu) site-uri unde se poate vedea palmaresul fiecarui fotbalist si cota sa. Mi-am spus o parere, si altii au pareri asemanatoare, va respect si opinia. dvoastra, si nu doresc dispute, si eu vreau sa promoveze UTA,…anul asta.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button