UTA Arad

Amical Szeged – UTA pe noul stadion al maghiarilor?

Până la urmă, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc s-ar putea încălzi cu unul-două amicale pentru play-offul ligii secunde, ce ar trebui să debuteze pe 4 iulie. Fiindcă acasă sau în județele vecine nu au identificat echipe ce și-au reluat activitatea după pandemia de coronavirus, utiștii și-au întins antenele peste graniță.

În Ungaria, s-au reluat doar întrecerile în prima ligă, însă există divizionare secunde, care, chiar dacă nu vor mai juca pe puncte în acest sezon, și-au reluat pregătirea. Una dintre acestea este Szeged 2011, cu care arădenii au și luat legătura pentru un posibil amical.

Acesta ar urma să aibă loc în Ungaria după 15 iunie, când relaxările anunțate le-ar putea permite „roș-albilor” să treacă în țara vecină fără restricțiile impuse acum. Confruntarea ar urma să se dispute pe noua arenă din Szeged, de 8256 de locuri, inaugurată în luna august a anului trecut. Formația locală a fost „înghețată” pe locul 12 în eșalonul secund maghiar, de unde Federația le-a promovat în elită pe MTK Budapesta și Budafok.

Dacă disputa dintre utiști și cei de la Szeged chiar va avea loc, este posibil ca în tribune să existe și spectatori. După cum se știe, în Ungaria e permis accesul publicului în tribune. Nu mai departe de aseară, Honved a trecut cu 2-1 de Mezokovesd SE, în finala Cupei Ungariei, în prezența a 10 mii de privitori, pe  Puskás Aréna, din Budapesta.

10 comentarii

   1. Ce treabă au ți in discuția asta?
    Ungurii au istoric, uită-te la meciurile amicale jucate contra lor, zici că nu-s normali la cap așa intră.

    0
    0
 1. Dinou cu Ungurii ? Mare grija ca , UTA. are deja accidentati si la cum joaca de dur nu prea este bine cu acest amical !!!

  0
  0
 2. Nu am ieșit mai mereu cu accidentați din amicalele cu ungurii? Ultimul amical nici nu s-a terminat din cauza intrărilor la rupere.

  0
  0
 3. Haoleu……ne rup astia,ca la Smardan….Cu autocar mergem si venim cu salvarea….Nuuuuuu vrem sa revenim cu jumatate de lot valid…..Nu faceti aceasta greseala din nou…..Mai bine pe Play Station….Astia practica Shoto-kan,nu fotbal….Ne rup….. Nuuuuu vrem asta…..Grija mare…..6 Iunie,Trianon…..ne vor rupe picioarele….Din principiu…..Nu acoloooo….va rugam……

  0
  0
 4. Dezafectate multe echipe și cu garanții tehnice îndoielnice . Probleme mari cu amicalele și vara. Contează mult divizia ,seriozitatea și ce lipsește la noi ,relațiile tradiționale reciproce. Poate fi găsit ceva mai de soi prin Polonia ,Slovacia Slovenia ,să nu zicem Austria ,Cehia ,mai pretențioase O atenție mare trebuie acordata conjudețenilor de C Acestea plus academia de juniori pot roda viitorii titulari. Altfel numai cu jucători aduși ,și mai ales străini trebuie sa ai tolba plina de bani Permanenta in div. A va fi posibilă numai cu echilibru dintre ce ,,ridici” și puținul valoric de adus Proba pe care putini o. trec de rămân și fără bani de licență .

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button