Liga a 2-a

Toți arădenii Rapidului, utilizați de Alexa în eșecul amical cu Dinamo

Rapid a desfășurat astăzi, începând de la ora 11:00, primul meci amical de la întreruperea competițiilor sportive din cauza pandemiei COVID-19, produsă la jumătatea lunii martie. Giuleștenii s-au deplasat la Săftica, acolo unde, pe terenul central al bazei de pregătire, a întâlnit-o pe Dinamo, organizatoarea acestui test. Jocul s-a încheiat cu victoria lui Dinamo, cu 1-0, printr-un gol marcat în repriza a doua de Slavko Perovic.

Meciul amical, primul atât pentru Rapid, cât și pentru Dinamo, de când și-au reluat pregătirea după pauza forțată de peste două luni luată din cauza pandemiei, s-a disputat cu reguli stricte de respectare a protocolului medical. Accesul în baza sportivă de la Săftica a fost limitat pentru presă și suporteri, cât și pentru multe persoane din cadrul celor două cluburi.

Amicalul de debut pe banca tehnică atât pentru Adrian Mihalcea (Dinamo), cât și Dan Alexa (Rapid) fusese programat inițial pentru miercuri seară, de la ora 17:00, însă a fost amânat pentru a doua zi, astăzi, pentru că jucătorii lui Rapid nu au primit rezultatele testelor celei de-a treia testări împotriva coronavirusului. Alexa a început partida cu Paul Copaci, ca fundaș stânga și Cătălin Hlistei, ca „vârf” împins, pentru ca după pauză să apeleze și cel de-al treilea fotbalist arădean din lotul său, Amir Jorza.

Prima repriză a testului a fost echilibrată, cu un plus pentru Rapid la numărul de ocazii, a anunțat echipa giuleșteană pe pagina sa de Facebook. Drăghiceanu a avut două lovituri libere foarte periculoase, una scoasă greu în corner de Straton (17′), iar cealaltă a lovit bara (36′). Dinamoviștii au avut un singur șut periculos, în startul meciului, puțin peste poarta lui Popa.

În partea secundă a întâlnirii, în minutul 59, Slavko Perovic a deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unei centrări venite din lovitură de colț. Acesta avea să fie, de altfel, și unicul gol al jocului amical.

Arbitrul acestui amical a fost Ștefan Grigorie, actualul antrenor secund al giuleștenilor, fost jucător atât la Dinamo, cât și la Rapid.

Formații:

Dinamo: Straton – Kostrna, Mih. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Șerban, I. Filip – Ahmed Bani, Montini (Neicuțescu 23′), Sorescu – D. Popa. Au mai jucat: Piscitelli, Kilyen, Puljic, Borcea, Skovajsa, Al. Răuță, Mrzljak, Mihaiu, Fabbrini, V. Lazăr și Perovic. Antrenor: Adrian Mihalcea

Rapid: apid: M. Popa(46 Tătaru)- Voicu (46 Băjan), Mallo (46 Manole), Iacob (46 Bonnin), Copaci (46 Finica)-Djuric (46 Jorza), R. Lazăr (46 Piriz)  -Drăghiceanu (46 Sefer), Alami (46 Cârstocea), Crețu (46 Dulca) – Hlistei (60 N. Georgescu). Antrenor: Dan Alexa

Foto: Octavian Cocolos Photography / Dinamo

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Prin presiuni și manevre obscure ,Rapid devine Steaua sau Dinamo de mai ieri ..Echipa e simpatizată ,jucătorii nu au nici o vina ,dar conducerea de dragul unor bani ,căci bani sunt la mijloc ,vrea sa sara etape .Are aliați ,și inca oficiali sus-puși ! Ca echipa nu sperie pe nimeni și în prezent nici cu o șansa palpabilă la promovare UTA e peste toți iar ceilalți vor juca cu ei din postura de victimă . Asta pune presiune pe ei și nu vor acționa lucid. O părere poate fi și altfel. O singura părere de râu ! HLISTEI. În condițiile actuale ,chiar intrând pe parcurs ,obținea o dublare a valorii .Pierzând un tren ,poate îl va prinde pe al doilea. Tot în Arad. !!

    25

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close