UTA Arad

UTA atacă FRF-ul la TAS cu doi doctori în drept, cu experiență în litigiile sportive! Costaș e și suporter înfocat al „roș-albilor”

Gruparea fanion a Aradului și-a ales avocații pentru procesul pe care-l va intenta Federației Române de Fotbal la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Speța e arhicunoscută, respectiv înjumătățirea punctelor în dreptul echipei lui Laszlo Balint înainte de disputarea meciurilor din play-offul ligii secunde.

Unul dintre cei doi avocați, Cosmin-Flavius Costaș, este arădean și fan înfocat al UTA-ei, existând o garanție în plus pentru șansele de reușită ale arădenilor la forul din Elveția.

Mai jos aveți toate argumentele conducerii „Bătrânei Doamne” în alegerea celor doi avocați:

”Ne-a impresionat atașamentul pentru ceea ce înseamna clubul UTA, o tradiție deja în familia domnului Costaș. Pasiunea și respectul pentru performanțele și tradiția clubului nostru (vezi linkul https://wesport.ro/stiri/avocatul-batranei-doamne-386), alături, desigur, de competența și experiența profesională incontestabilă, sunt coordonatele care ne-au determinat într-un mod natural, firesc, să luăm hotărîrea ca domnul avocat și echipa sa să ne reprezinte în demersul de a recupera ceea ce ne-a fost luat într-un mod neregulamentar, din punctul nostru de vedere.

Cosmin-Flavius Costaș este avocat în Baroul Arad (2005), doctor în drept și conferențiar universitar la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Are o vastă experiență în litigii la nivelul tuturor instanțelor naționale, în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene și a instanțelor de arbitraj sportiv, fiind asociatul coordonator al societății civile de avocați Costaș, Negru & Asociații. În prezent este titularul cursurilor de Dreptul finanțelor publice, Contencios fiscal, Introduction to European Tax Law, European & Comparative Tax Law și Probleme ale fiscalității naționale și europene, iar în perioada 2017 – 2020 a predat, alături de Septimiu Puț, singurul curs permanent de Dreptul sportului predat la o Facultate de Drept din România.

Septimiu Ioan Puț este avocat în Baroul Cluj (2006), doctor în drept și lector universitar la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este un foarte bun avocat pledant la nivelul tuturor instanțelor naționale și coordonatorul unui cabinet de avocatură la Cluj-Napoca. Cu începere din anul 2017 a susținut în parteneriat cursul de Dreptul sportului la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar de la începutul anului 2020 este titularul acestui curs. În plus, desfășoară activități didactice în domeniile Teoria generală a dreptului și Dreptul finanțelor publice.

În prezent, echipa de avocați este în faza definitivării apelului care va fi prezentat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, apel care trebuie introdus în termen de 21 zile de la data validării, de către Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, a deciziilor referitoare la formatul și regulile aplicabile continuării competiției în Liga a II-a de fotbal”

Comentarii Facebook

13
1

10 comentarii

 1. Încredere în justiție !! Nici nu merge altfel . Anumite spete sunt bine căptușite cu adevăr de o seara. De aceea e nevoie de minți calificate . Federația vine cu acoperirea falsa că a căutat soluție amiabila. și culmea cu pagube mici pentru cei curați Așa mica e paguba că a deschis lupta și pentru locul unu ,aproape promovat !!! Munca grea pentru apărătorii dreptății ,pentru că va trebui dovedită reaua credință a decidentului . Mai grav supus la vot pentru cei interesați direct . A fost ocolită varianta 5 jocuri duble cu păstrarea punctelor . Luna asta putea acoperi 40% din etape . Justiția trebuie sa tina cont și de un. singur participant ,daca este nedreptățit . Nu justiția spune ?? ,,Să se facă dreptate ,,chiar de ar pieri lumea ” PEREAT MUNDUS ,,FIAT JUSTITIA !!!!!

  38

  1
  1. incredere in justitia romaneasca?cred ca glumesti!singura sansa de a se face justitie e la straini din pacate!

   5

   17
   1. Astea sunt caile de atac in fotbal…Nu ai voie sa te adresezi instantei din Romania….Sunt etapele legale de parcurs….
    Mai bine asa….

    18

    3
 2. Ca sa fiu sincer,nu atat ma ingrijoreaza mersul la TAS,cat starea gazonului nou,nout de pe FN,necalcat de crampoane inca…..Sahara s-ar numi….galben,vestejit,chelit deja pe toata suprafata…:-((((
  Imaginea este pur si simplu dezolanta,fara cuvinte si nu pot intelege nici in ruptul capului ce se intampla de fapt…?Mai ales ca a plouat mult in ultimul timp…
  Vreau sa va spun ca si la echipele din ligile inferioare arata mult mai bine….
  De-a dreptul incredibil…..Pe asa ceva,nu se poate juca fotbal….Mergeti si dvs,vedeti….
  Se sopteste ca l-au tuns din start foarte scurt,razant cu pamantul si au exagerat cu azotul….
  Asa ceva….?????
  Si cand ma gandesc ce gazon aveam…….Uffff……Nea Todor Gherle……daca ai vedea…..

  23

  3
 3. E posibil ca și la gazon sa fie pe sezon alta ,,recolta”. Adică să conteze rădăcina sănătoasă .Daca apare odată ,de două ori lamentabil e semnalul sa te ocupi mai atent și la timp !! E viața vegetala. care daca vrei sa arate bine necesita îngrijire. Îngrijorare firească la Giro ,dacă la o lucrare noua și cum s-a. văzut ,scumpă , se răspunde ,nu cu dezinteres , dar cu ceva relaxare .

  18

  2
  1. Domnule @Ionescu Gavrila…va scriu cu toata sinceritatea ca nici in visele cele mai urate nu am vazut asa ceva…..E praf,uscat,chel pe majoritatea suprafetei….Cum se poate asa ceva?
   Si sa stiti ca nu este o relaxare,ci doar interese obscure si nepricepere maxima…Nu este de ras si nici macar de satira….Gata „Jmecheria”…L-au preluat,l-au semnat niste persoane care nu cred ca au udat o floare de ghiveci in viata lor,cu cateva buruieni si in 2 saptamani l-au facut desert,sa nu ne ascundem dupa degete…
   Dureros este ca unii dintre noi stim ce fel de gazon am avut pe acest stadion,vandut propagandistic electoral,la caserola…..
   Este socant….Nici dupa incendiile si secetele australiene nu ar fi putut arata in halul acesta,credeti-ma…..
   Ziarele tac momentan…sa vedem pana cand….
   Imi aduc aminte cand mergeam in anii 70 si ulterior acelor ani la meciuri si prima impresie era acel miros de iarba tunsa proaspat…Zi de sarbatoare….Acum nu vor avea ce sa tunda…..

   2

   1
 4. Chiar nu știu cei care se ocupă de gazon că se tunde o treime din firul de iarbă, nu două treimi. De aia e așa, l-o fi tuns prea jos. Parcă nu se mai termină stângăciile la stadion.

  3

  1
  1. Deci vreau sa iti spun ca intr-adevar se lucreaza,chiar daca nu se observa pe exterior…Mai sunt muncitori chiar pana la apusul soarelui,dar banii vin greu(nu sunt disponibili pana la impozite pe ultima suta),foarte greu si firma Drast nu este extraterestra,ca sa faca in cateva luni, ceea ce nu a facut Tehnodomus in niste ani….Cascavalul si l-au luat…..Pa!

   2

   0
 5. gazonul daca e udat isi revine urgent !acum daca are culoarea galbena poate fi de la ingrasaminte si nu doar azot..!in maxim o luna de zile daca e udat zilnic si va fi soare gazonul poate deveni ca nou!sa vedem daca avem specialisti in arad!

  3

  0
 6. mike, la iarbă dă coltul verde in 3 zile dacă are umezeală. Problema este, după cum zice Giro că arată gazonul, că s-ar putea să fie arsă rădăcina de la ingrasământ. Cam ăsta este simptomul de s-a ngalbenit asa, dintr-o dată. Mai poate fi și tăierea prea jos si dacă l-a batut soarele i–a ars radăcina. Oricum nu e bine si trebuie vazut de el că e elementul principal la un stadion.

  1

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close