Progresul Pecica

Pecica se va reuni la începutul săptămânii viitoare fără Szekely: „E vremea să am alte planuri, fotbal voi mai juca doar de plăcere”

Prima divizionară terță arădeană ce va reveni la antrenamente după pauza cauzată de pandemia de coronavirus va fi Progresul Pecica. Echipa lui Dan Stupar a și răspuns pozitiv invitației pentru un amical lansată de UTA pentru ziua de sâmbătă, 20 iunie, câteva antrenamente de reacomodare cu efortul fiind mai mult decât necesare.

Reunirea va fi programată luni sau marți, așa cum ne-a mărturisit Cristi Pilan: „Dorim să aflăm următoarele măsuri de relaxare anunțate de autorități pentru data de 15 iunie și în funcție de ele să acționăm și noi. A fost o discuție pentru un prim antrenament luni seara, dar mâine mai avem o ședință în conducere și vom stabili exact când ne vom vedea. Deocamdată nu cred că vom avea noutăți la nivel de lot, avem – însă – vești că Szekely nu ar mai dori să continue cu noi”, ne-a mărturisit directorul sportiv al Progresului.

Într-adevăr, atacantul care va împlini 35 de ani la finalul acestei luni dorește să facă pasul înapoi și-și anunță despărțirea de pecicani. „E vremea să am alte planuri, în alte domenii de activitate, fotbal voi mai juca doar de plăcere, eventual în Liga 4-a, la vreo echipă din zona mea. Îmi pare rău căm despart de grupul frumos format la Pecica, le doresc multă baftă în noul sezon, pe care – zic eu – îl pot termina mai sus decât pe acesta (n. a poziția a 5-a). Pentru mine e destul, îmi termin cariera cu șase promovări, trei în Liga 2-a și tot atâtea în Liga 1, cu destule goluri importante, inclusiv în primul eșalon, dar și partide în Intertoto cu Bistrița”, spune Szabolcs Szekely, referindu-se la promovările avute cu Bistrița II, ACS Poli, UTA, respectiv Internațional Curtea de Argeș, Otopeni și din nou ACS Poli.

Szekely semnase cu Pecica în vara anului trecut, după ce se despărțise de Național Sebiș. Gloria Bistrița, Unirea Alba Iulia, Unirea Urziceni, Internațional Curtea de Argeș, CFR Timișoara, Arieșul Turda, ACS Recaș –  ACS Poli, UTA, Performanța Ighiu, CNS Cetate Deva și CSM Lugoj au fost celelalte cluburi din cariera „vârfului” originar din Aiud (județul Alba).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button