Arhivă articole

Utiștii, îngrijorați de amânările din Liga I: „Ne dorim să terminăm acest sezon pe teren”Fotbalul se reia în România în acest weekend, cu etapa de play-off și play-out la nivelul Ligii I. Din program lipsesc două partide, și asta pentru că membri ai staff-urilor celor de la Dinamo și FC Botoșani au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Este clar că din acest moment calendarul fixat inițial de FRF nu mai poate fi respectat, lucru ce ar putea avea repercusiuni și asupra Ligii a II-a. Play-out-ul primului eșalon și play-off-ul celui de-al doilea ar fi trebuit să se încheie la aceeași dată, în așa fel încât imediat după aceea să aibă loc barajul de menținere/promovare.

Sigur, UTA vizează promovarea directă, dar nu poate fi indiferentă la ceea ce se întâmplă acum mai sus. „Sigur că ne îngrijorează puțin situația creată în Liga I, mai ales că urmează să jucăm și noi și să respectăm aceleași reguli. Nu putem să nu remarcăm că în alte țări precum Germania, Spania, Italia sau Turcia, s-au înregistrat și infectări în rândul fotbaliștilor, iar echipele au continuat să joace. Sigur, jucătorii cu probleme au fost izolați, dar colegii lor au continuat să se antreneze și să joace în condiții de siguranță. Nu vrem să punem răul înainte, ne rugăm la Dumnezeu să nu existe probleme și în Liga a II-a, așa cum am mai spus, ne dorim să terminăm acest sezon pe teren, demonstrând că merităm să promovăm.” spune Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”.

FRF-ul și avocații UTA-ei au căzut de acord pentru o judecare rapidă a apelului făcut la TAS de arădeni în vederea recuperării punctelor pierdute după decizia Comitetului Executiv din 27 mai. Astfel, cel târziu până pe 3 iulie, roș-albii vor afla de la ce punctaj pleacă în disputele cu Rapid, Turris, FC Argeș, Petrolul și Mioveni. „Pentru noi este același lucru, la fel trebuie să muncim și dacă ne vom recupera punctele și dacă nu. Mai departe, e problema conducerii și a avocaților să apere interesele clubului afectate de acea decizie, de care personal eu nu aș vrea să vorbesc.” a adăugat Balint.

9
0
loading...

Un comentariu la articolul: “Utiștii, îngrijorați de amânările din Liga I: „Ne dorim să terminăm acest sezon pe teren”

  1. Pe la ,,colturi” apar și păreri de care a auzit și Balint. Nu multi ,dar suficienti ,ba de la cheltuieli ,ba de la locul în clasament ,sau scurtcircuit la Europa ,ar putea ,,baga” vreo doi ,,pozitivi”. Nici ,,B” -ul nu ar fi. ocolit de făcătură . Și toate astea ,pentru că la vârf de strategie națională nu se spune clar care e soluția . Străinii izolează și merg mai departe. Aici e in coada de peste ,pentru că dotările actuale. nu ar face față unei explozii pandemice. Interese și interese .!!!

    40

    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.