Crisul Chisineu-CrișGloria LT CermeiLiga a 3-aProgresul PecicaȘoimii Lipova

„Oficialii” divizionarelor terțe din Vest au fost invitații lui Cristi Pilan, la Semlac





Fotbalul la nivelul Ligii a 3-a a „înghețat” de mai bine de o lună de zile, semnalul revenirii la normalitate dându-l conducătorii și antrenorii. Vorbim despre reprezentanții cluburilor din Vest, componente ale seriei a IV-a, care au răspuns invitației lui Cristi Pilan. Directorul sportiv al Progresului din Pecica s-a obligat, cumva, să-și strângă colegii, ieri, la Semlac, fiindcă i-a amăgit pe toată durata pandemiei cu poze cu diferite specialități pe bază de carne, pe care le-a comercializat în sistem de catering. Și, într-adevăr, „oficialul” Progresului a făcut totul ca la carte în poate cea mai caldă după-amiază de la începutul acestui an, onorată cu prezența și de primarul orașului Pecica, Petru Antal.

Chiar și netestați, invitații s-au dezhidratat în cadrul unei „miuțe” împotriva unei combinații de Old Boys, Pecica – Semlac, pentru care au evoluat: Dan Țapoș, Mișu Grozav – Adrian Moț, Dan Stupar, Petre Danci, Petru Nichituț, Emil Burtic, Vlad Topan, Ioan Bănățan, Cristi Pilan, Geani Cazacu (viceprimarul localității Semlac). Dincolo, s-au strâns invitații speciali și anume: Arpad Miklos – Florin Macavei (ambii CSC Dumbrăvița), Radu Golban, Marius Poclid (ACS Ghiroda), Elty Neagoe (Fortuna Becicherecu Mic), Ștefan Nanu (CNS Deva), Dan Stroia (Corvinul Hunedoara), Flavius Sabău (Șoimii Lipova), Daniel Cherecheși (Crișul Chișineu Criș), Petre Bulza (Gloria Lunca Teuz Cermei), plus ajefiștii Vasile Rad și Leo Buda. Polistul Petre Mușat nu a mai ajuns din pricina unor probleme de ordin personal.

Dreptatea a fost împărțită de șeful Lipovei, Radu Pop, care l-a avut alături pe omologul său de la Pecica, Dorel Găvruță. Acesta din urmă chiar ia în calcul o angrenare a lui Cristi Pilan și la prima echipă, la ce poftă de gol(uri) a arătat directorul său sportiv. Gazdele de la Semlac s-au impus clar, cu 10-5, însă asta și pentru că Țapoș a fost greu de trecut…La situațiile din apropiere ale adversarilor, căci de la distanță valorosul antrenor cu portarii a plătit tribut paravanelor din fața sa.

Repriza a treia s-a jucat la fostul domeniu al lui Helmuth Duckadam, ce aparține acum omului de afaceri Dan Herțeg. Aici au mai ajuns și sponsorii Progresului, Dani Copil, Ghiță Cionca, Raul Costea, Marius Costea, Rareș Grigore. Atmosfera a fost întreținută de Roberta Selagea și bandul său, printre degustări „oficialii” grupărilor de Liga 3-a discutând și despre fierbintele subiect al verii, licențierea dictată dinspre Casa Fotbalului. Sunt puncte acolo greu de digerat pentru perioada ce urmează, când banii vor fi mai puțini inclusiv în fotbal, astfel că – probabil – se va  solicita o păsuire pentru la anul.

 

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button