29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Planuri date din nou peste cap: CFR Cluj joacă sâmbătă, la Botoșani și nu o mai poate găzdui pe UTA în amical

Pur și simplu, utiștii nu au deloc noroc în găsirea unor parteneri de amicale în vederea pregătirii play-offului ligii secunde la fotbal. Contra Szegedului au contat restricțiile de deplasare peste Graniță, dar și faptul că maghiarii doreau să ducă data testului spre luna iulie, apoi verificările cu Progresul Pecica și Șoimii Lipova au căzut fiindcă jucătorii divizionarelor terțe s-ar fi prezentat netestați pentru coronavirus. Tot datorită virusului SARS-CoV-2, descoperit la medicul celor de la FC Botoșani în urmă cu 6 zile, s-a ivit posibilitatea unui amical cu campioana CFR Cluj, în acest weekend, însă și acesta a căzut în cele din urmă

Jucătorii lui Marius Croitoru au efectuat, marţi dimineaţă, testele pentru depistarea coronavirusului, iar acestea au fost negative. Astfel, echipa pregătită de Marius Croitoru a revenit la antrenamente şi: ”FC Botoșani va juca sâmbătă, 20 iunie, ora 20.00, partida cu CFR Cluj de pe propriul teren, contând pentru etapa a 4-a play-off. Marți, 23 iunie, cu începere de la ora 20.00, FC Botoșani va disputa la Craiova, cu Universitatea, meciul restant din etapa a 3-a play-off. În fine, partida din etapa a 5-a play-off, dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani va avea loc vineri, 26 iunie, cu începere de la ora 20.00” – e anunțul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În aceste condiţii, amicalul campioanei cu UTA, de duminică seară, a căzut! „Ieri am avut discuții cu fostul meu coleg de echipă, Cristi Panin, prin care am stabilit anumite detalii legate de un meci amical pe care să-l jucăm duminică la Cluj, cu CFR-ul. Însă, astăzi, tot el mi-a confirmat faptul că partida Botoșani – CFR a fost programată sâmbătă și trebuie să anulăm totul. Ne conformăm, nu avem ce face, probabil vom face un simplu antrenament mai tare în locul acestui amical ce ar fi venit foarte bine pentru noi. Din păcate, nu văd cu cine am mai putea juca vreun amical până la meciul cu Petrolul, de pe 4 iulie”, ne-a declarat Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”.

5
0
%d blogeri au apreciat: