UTA Arad

„Bătrâna Doamnă” și-a luat licența de Liga 1!





Dacă va promova în urma celor cinci dispute din play-offul ligii secunde, UTA va lua startul în ediția 2020-2021 a Ligii I. Federația Română de Fotbal prin Departamentul de licențiere, a hotărât să acorde clubului arădean licența pentru elită, fără nicio sancțiune financiară sau de penalizare cu puncte.

„Felicit și mulțumesc întregului staff administrativ pentru volumul de muncă depus în întocmirea celor cinci dosare pentru criteriile de infrastructură, financiar, personal și administrație, juridic și sportiv”, a transmis Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA, pentru site-ul oficial al clubului.

Vă reamintim că, pentru moment, în dosarul de licențiere pentru Liga 1, conducerea grupării arădene a trecut stadionul „Motorul”, însă este clar că toate speranțele se leagă de inaugurarea, undeva la începutul lunii august, a noii arene „Francisc Neuman”.

Până la această oră, doar UTA și Rapidul au făcut publice rezultatele sosite de la Departamentul de licențiere și ambele sunt pozitive.

2 comentarii

  1. Acuma urmeaza PROMOVAREA UTA-ei cea mult dorita !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  2. Cum adica?Aveam vreo emotie in aceasta privinta?Ca UTA noastra sa nu primeasca licentiere?Daca FRF si Liga,aceste doua entitati dubioase,haotice,in care stanga nu stie ce face dreapta, care nu isi gasesc numitorul comun ar fi pe aceeasi lungime de unda,lucrurile ar fi mult mai simple…..
    Cu maxima incantare va pot spune ca s-au facut minuni la gazon(miracol),nu stiu cum….E frumos,verde, din nou….Nu mai balteste apa niciunde, dupa atatea ploi neincetate,tuns ca la frizerie….E gata si tubulatura hidrantilor din spatele tribunei a 2-a…..Se lucreaza „in Draci” inclusiv la mici amanunte,defecte uitate,ramase,aparute….
    Vad „astazi” cate o scurgere urata pe fatada centrala….maine nu mai este,remediat….Nu laud gratuit pe nimeni,dar firma asta chiar munceste serios…
    Respect maxim!Abia astept sa jucam pe noul FN!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button