Arhivă articole

Tik&Tok și-a adjudecat prima ediție a Cupei Desavoia de Teqball!

Opt echipe au luat startul la prima ediție a Cupei Desavoia de Teqball, de sâmbătă, de la „Bendea”. Organizatorii au achiziționat recent „terenul”, respectiv o masă curbată, asemănătoare cu cea de ping-pong. Aceasta măsoară 3 metri lungime și 1,7 m lățime, iar cel mai înalt punct al său este la 0,76 m de sol. Aici este instalat fileul, care desparte cele două terenuri.

Se joacă cu o minge de fotbal de mărimea 5, ce trebuie trimisă în jumătatea adversă a mesei după ce atinge o singură dată propria jumătate și nu are voie să cadă pe sol. Sunt permise maxim trei atingeri, fie că se joacă la simplu, fie că se joacă la dublu. Nu este admisă atingerea mingii de două ori cu aceeași parte a corpului și, bineînțeles, brațele sunt scoase din ecuație. De asemenea, nu este permisă atingerea mesei sau a adversarului. Un set se joacă până la 12.

După aceste reguli, opt formații s-au înfruntat în două grupe, apoi semifinale și finală. În ultimul act au ajuns Tik&Tok, formată din vechii prieteni și vecini, Alin Gligor și Cristi Lăzău și Alfa United, la care au evoluat frații Gâlcă, Florin și Cosmin, dar și colegul lor de la Păuliș, Adi „Cursă” Popa. „Bronzul” a fost adjudecat de către „Jokers”, alias Cristi Negrea și Raul Burcă.  Echipele medaliate s-au ales cu diplome și câte o minge Joma.

loading...

Gligor și Lăzău s-au impus la limită, 3-2 la seturi și și-au adjudecat întrecerea ce are ca partener Teqball Romania. De altfel, în funcție de punctajul pe care-l vor acumula în diferitele competiții din țară, echipele și-ar putea câștiga dreptul să ajungă la turneul final ce ar trebui să se țină spre finalul verii, la Mamaia.

În acest weekend, oragnizatorii vor să țină cea de-a doua ediție Cupei Desavoia de Teqball, la care s-au înscris deja 5 echipe. Taxa de participare este de 100 de lei de competitoare, iar se pot face la numerele de telefon: 0741757913 și 0746564831.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.