UTA Arad

UTA – Petrolul se joacă sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17! Turris – FC Argeș deschide play-offul ligii secunde



În colaborare cu televiziunile, Federația Română de Fotbal a stabilit programul primei etape din cadrul play-offului Ligii a 2-a la fotbal. Meciurile încep vineri și se încheie marți, Campioana Provinciei urmând să joace sâmbătă după-amiază.

Așadar, UTA o găzduiește pe Petrolul pe 4 iulie, începând cu ora 17. Arădenii vor știi deja care dintre Turris și Campionii FC Argeș vor pleca pe urmele sale în urma disputei directe de vineri, de la ora 17, de la Turnu Măgurele. Runda se va încheia tocmai marți, 7 iulie, începând cu ora 20, cu partida dintre actualul vicelider, CS Mioveni și Rapidul lui Dan Alexa.

Toate confruntările se vor juca cu porțile închise pentru spectatori, condiții în care televizările celor de la Digi Sport, Telekom Sport și Look TV devin foarte importante pentru fanii echipelor implicate.









14 comentarii

  1. …pe noi ne interesează să cistige UTA cu petrolul,dar m o presimțire că UTA va pleca învinsă (fără nici un meci amical, 90 de minute ) e greu să câștigi. Petrolul are 3 meciuri pleacă favorita in acest duel…sper să mă înșel.

    0
    0
  2. Sigur te inseli, UTA castiga clar . Are antrenor , echipa e buna, asa ca , fara emotii, spre Liga 1. Si nu oricum, ci de pe locul 1!

    0
    0
  3. Dascale !!! Doamne fereste sa se intample asa precum spui tu ,bineanteles ca si mie imi este frica de meciul asta dar noi trebuie sa fim optimisti pt. UTA. noastra. O sa fie intradevar un meci foarte, foarte greu dar baietii se vor motiva la maxim constienti fiind ca daca castiga acest meci , calea spre promovare va fi mult mai usoara !!! Sa speram ca asa va fi si baietii va lupta pe teren pana la ultima picatura de energie !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Pe ei pe mama lor !!! Asa sa fie GABY ,si la diferenta de un gol ,numai VICTORIE sa fie !!! HAI BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTAARAD, Pe ei pe mama lor ,sa nu miste in front !!!

    0
    0
  5. Nu trebuie criticat @ Dascalu ca isi spune o opinie si inca o si motiveaza corect. Eu, unul, prefer unul care sa ma atentioneze despre ceva, ( chiar neplacut ), decit unul care imi spune : „Minte-ma, dar fa-o frumos” !. Adevarul este ca UTA nu a jucat amicale, ca Tomozei este incert. Dar, sint posibile 5 schimbari si , in 16 se poate rezista 90 minute, la un nivel bun, dupa o pregatire de 3 -4 saptamani impreuna. Vad ca nimeni nu mai vorbeste despre decizia TAS, care va fi importanta si obligatorie si cert, va veni, inainte de primul meci.. Eu nu vad un motiv pentru care situatia va ramane cum a hotarat FRF. Cit despre Petrolul, Enache e un antrenor bun, dar exceptandu-l pe Y Hamza, jucatorii sint aceiasi care au fost invinsi de UTA. Nu cred ca Balint si ai lui pot fi surprinsi atat de naivi…de Petroul, singura intrebare ( eu mereu sint suspicios…) va fi cine ve fluiera . Toate meciurile vor fi dure si cu rezultat incert, sper ca UTA sa dea dovada de pragmatism si sa aiba si un pic de sansa. Hai UTA !

    0
    0
  6. in cel mai rau caz egal dar cred ca uta nu primeste gol acasa de la petrolul si daca da un gol sau2 castiga oricum petrolul in mod normal ar trebui sa termine pe locul2 rapid si fc arges sunt de batut lejer mioveniul a slabit mult deci nu e sress!

    0
    0
  7. Eu zic ca ii batem pe petrolisti pt. ca, baietii nosrii vor da totul ca sa iasa bine impulsionati de bravul antrenor LASZLO BALINT !!! HAI BAIETII, HAI CA PUTETI SA NE FACETI FERICITI PE NOI SUPORTERII , LUPTATI CU AMBITIE SI ARDOARE SI NIMIC NU VA VA OPRI IN A CASTIGA ACEST MECI !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!! V I C T O R I E !!!

    0
    0
  8. Liniste..presiunea nu este pe noi..asa ca….La noi,banii ok,pregatirea la fel…..Conditii perfecte….Nu noua ne este frica de adversari ci lor le este maxima teama de noi….Vedem curand….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button