UTA Arad

Un loc pe arena virtuală, la UTA – Petrolul, costă 10 lei: „Dincolo de partea financiară, jucătorii vor ști câți suporteri sunt cu sufletul alături de ei”



În condițiile în care numărul infectărilor cu coronavirus a crescut din nou în țară, este tot mai clar faptul că porțile stadioanelor vor rămâne închise pentru spectatori în perioada ce urmează. Totuși, clubul UTA va crea o arenă virtuală, fără limită de locuri, pe care poate intra oricine, indiferent de unde se află fizic.

În acest sens, „oficialii” grupării fanion a Aradului sunt pe cale să încheie un parteneriat cu o firmă ce se va ocupa punerea în vânzare a biletelor virtuale. Cel mai probabil, un loc la meciul cu Petrolul, primul din cadrul play-offului ligii secunde pentru „Bătrâna Doamnă”, va putea fi achiziționat începând de luni sau marți. În funcție de ziua în care se bate în cuie data și ora exactă a disputei cu „găzarii”. „În primul rând, regretăm enorm faptul că suporterii noștri nu vor putea fi fizic lângă de echipă. Cu ei alături, am fost mereu mai puternici, chiar imbatabili pe teren propriu în acest sezon. Date fiind condițiile și măsurile luate de autorități, conducerea clubului UTA s-a gândit să creeze, totuși, o punte între jucători și fani, prin emiterea de bilete virtuale. Sigur, e important și aspectul financiar, dar și mai important este faptul că băieții vor ști câți oameni vor fi cu sufletul alături de ei, mai ales că aceste tichete se pot achiziționa din orice colț al țării sau al globului. Prețul unitar este de 10 lei, biletele vor fi fiscalizate, iar în zilele ce urmează vom oferi toate detaliile privind achiziționarea lor”, ne-a mărturisit Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA.

Așadar, sunt șanse mari să asistăm la un record de încasări pentru un meci pe teren propriu al Campioanei Provinciei în acest sezon, cu atât mai mult cu cât nu există limită de locuri, iar o persoană poate achiziționa câte bilete își dorește ea.









13 comentarii

  1. Domnul manager , te rog frumos pe viitor sa nu postezi poze ce au legatura cu candidatura mea, am spus si public ,repet si acum nu doresc sa folosesc clubul in campanie. Multumesc pentru intelegere.

    0
    0
    1. Sunt de acord!Cu totii stim ca UDMR era mana in mana cu gasca infractionala rusofila din PSD, in tentativa odioasa de a schimba legile justitiei pentru a scapa de puscarie anumiti politicieni. Nu are rost sa bagam clubul UTA in rahatul asta.

      0
      0
      1. Gresesti profund. UDMR s-a aliat cu oricine putea sa-i ofere ceva. Si nu e normal deloc sa existe partide pe criterii etnice.

        0
        0
    2. Domnule Meszar,”Fonok”,asa cum imi place sa va adresez,eu personal,nu o consider campanie electorala,stati linistit….Altii se folosesc de numele UTA,culegand apostile,merite si efecte….Arogandu-si merite electorale….Faptul ca UTA este acolo unde este acum,vi se datoreaza doar dvs…Am si suferit,alegeri gresite,mercenari,ca si uitat,nedorind sa enumar alegerile…
      Sunteti unicul aradean care aveti tot dreptul imaginistic sa vorbiti despre UTA actuala,nimeni altcineva!
      BA DA!AVETI TOT DREPTUL SA POSTATI!

      0
      0
  2. Eu unul as cumpara bilete la fiecare meci care il va juca UTA, acasa, chiar daca nu se poate merge la stadion. Solicit sa se comunice cum poate fi oposibil acest lucru, preferabil faca a merge la Motorul, sau de a pierde timp

    0
    0
  3. Bună seara,dacă se poate să- mi spuneți cum pot cumpăra bilete la meci.Sunt în Spania. Vă mulțumesc!

    0
    0
  4. În acest sens, „oficialii” grupării fanion a Aradului sunt pe cale să încheie un parteneriat cu o firmă ce se va ocupa punerea în vânzare a biletelor virtuale. Cel mai probabil, un loc la meciul cu Petrolul, primul din cadrul play-offului ligii secunde pentru „Bătrâna Doamnă”, va putea fi achiziționat începând de LUNI sauMARȚI. În funcție de ziua în care se bate în cuie data și ora exactă a disputei cu „găzarii”. „

    0
    0
  5. Eu am niste abonamente platite,an de an….Locurile mele….Vreau pe stadion….Nu sunt lamurit din ce cauza la terase si biserici se poate si eu la UTA mea,nu pot,….ce-i cu circaria asta ieftina?
    Pe ce criterii se discuta distantarea sociala?
    Oauuuu….Terasa Perla este full,plina,5 Lei micul,formatie live…..Si nu se poate spectatori la UTA?
    Serios?

    0
    0
  6. un cont oficial in euro va rog vrem sa participam si noi santem mai multi iubitori ai UTA-ei din München.Haide UTA!!!!!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button