23/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

În urmă cu un an, pe 22 iunie, Progresul Pecica urca din nou, după o lungă absență, pe scena Ligii a 3-a a fotbalului românesc. O făcea după returulul barajului cu Retezat Hațeg, câștigat cu 1-0, după ce elevii lui Dan Stupar se impuseseră și acasă, cu 2-1.

La un an distanță, „duelul” din Țara Zimbrilor s-a reeditat, însă la nivel de old-boys. Inițiatorii, Dacian Grozoni, președintele Retezatului și Cristi Pilan, directorul sportiv al Progresului. Pe arena din Hateg, oaspeții, cu sânge ceva mai tânăr în rândul lotului, s-au impus cu 10-5, dar prioritară fost sedimentarea relațiilor dintre cele două grupări. Iar o repriză a treia, pe stilul celor de la Hațeg, a fost prilejul perfect pentru asta.

Pentru conformitate, să spunem că ieri, la peste 30 de grade Celsius, s-au întâlnit formațiile:

Hațeg: Dacian Grozoni, Cristian Costache, Ciprian Coroiescu, Flaviu Itu,Remulus Bobu,Remus Ianc, Victor Alb, Liviu Dănică, Doru Ghenciu

Pecica: Mihai Aniculesei, Petru Nichituț, Adi Moț, Matei Kiss, Raul Cionca, Raul Moldovan, Norbert Bella, Jugu Dimitrov, Cristian Pilan.

Revanșa, peste două-trei săptămâni, pe arena „Pădurice”. La înghețarea actualelor sezoane, Progresul Pecica a terminat a cincea în seria a IV-a a Ligii a 3-a, iar Retezatul Hațeg a 7-a în Liga 4-a Hunedoara.

1
0
%d blogeri au apreciat: