Liga a 2-a

Petrolul i-a bătut pe puștii Viitorului înainte de vizita la Arad, „lupii” au bifat patru teste de la reluarea pregătirii pentru play-off





Petrolul a mai desfășurat un meci amical în această perioadă de pregătire înainte de startul play-off-ului din Liga 2. Ploieștenii au ajuns, astfel, la patru întâlniri test, fiind cei care au susținut cele mai multe jocuri de verificare dintre adversarele din lupta pentru promovare. Ieri, 27 iunie, cu o săptămână înainte de primul ei meci oficial din turneul dintre cele mai bune șase echipe din eșalonul secund, formația ploieșteană a trecut cu 4-1, la Strejnic, de o echipă a Viitorului Constanța formată din tineri jucători, mulți dintre ei care au jucat și în testul de miercurea trecută cu „lupii”.

După ce miercuri s-a deplasat la Ovidiu pentru un test cu Viitorul, pierdut cu 1-3, Petrolul a desfășurat astăzi un nou meci amical cu echipa lui Gheorghe Hagi, însă, de această dată, a întâlnit o formație alcătuită din jucători tineri.

Trupa lui Costel Enache s-a impus cu 4-1 prin golurile marcate de David Meza Colli (15), Laurențiu Marinescu (20) și Gabriel Deac (55, 90), acesta din urmă reușind o „dublă”. Pentru constănțeni a punctat Ionuț Cojocaru (84), după ce în minutul 43, Grameni a irosit un penalty obținut de Andronache. „Puștii” Viitorului sunt în cursă pentru câștigarea Ligii Elitelor U19, alături de UTA, Dinamo și CFR Cluj.

Anterior acestor două jocuri, Petrolul a remizat cu Astra (0-0 pe ”Ilie Oană”) și a trecut de FC Hermannstadt (1-0 la Sibiu).

”Petroliștii au efectuat, astăzi, o ultimă repetiție în condiții de joc înaintea debutului în play-off-ul Ligii 2, parteneră de antrenament fiind o reprezentantă a Viitorului Constanța, formație alcătuită din jucătorii tineri ai dobrogenilor, cei care, de altfel, au evoluat contra „lupilor” și miercuri după-amiază, în testul de la Ovidiu.

De această dată, în jocul disputat la Strejnic, victoria le-a aparținut „galben-albaștrilor”. După 90 de minute în care Costel Enache a rulat tot efectivul avut la dispoziție, petroliștii s-au impus cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de către Meza Colli, Marinescu și Deac (2)”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Formații:

Petrolul Ploiești: R. Avram – Olaru, Manolache, Sîrghi, Bărboianu – Pierce, Laur. Marinescu, Meza Colli – Roige, M. Bratu, Arnăutu. Au mai jucat: C. Lungu, Apostolachi – Andr. Răuță, Ad. Nicolae, D. Enache, Ekollo, Nițescu, Gab. Deac, Saim Tudor, Șt. Blănaru. Antrenor: Costel Enache

Viitorul U19: Stănciulescu (Dincă 60) – Georgescu (Oroian 60), Bîrzu (Dănuleasa 46), Vlad (Buta 46), Mureșan (Al. Sima 46) – Popescu (Sîrbu 46), Crivac (Onuț 60), Grameni (Iorga 46 ) – Bodișteanu (Tănasă 46), Andronache (Vîlea 46), Mustacă (Cojocaru 60). Antrenori: Cristian Cămui și Vasile Mănăilă

Acesta a fost ultimul amical al Petrolului înainte de deplasarea la Arad, acolo unde sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17:00, întâlnește pe stadionul Motorul liderul clasamentului Ligii 2, în prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga 1.









Un comentariu

  1. Imi este cam frica de ce vad…sa nu poti organiza un meci amical mi se pare un pic ciudat…ori baietii sunt super mega montati ori nu stiu ce sa zic…sa speram ca vom iesi cu un rezultat pozitiv sambata. Forza UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button