UTA Arad

Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga a 2-a va completa stafful UTA-ei: Pânzaru devine „secund” cu atribuții de analist





Recent, CSM Alexandria (locul 4 în seria a II-a a Ligii a 3-a) a apelat la serviciile lui Laurențiu Diniță pentru postul de antrenor principal, eliberat de Alin Pânzaru. Din informațiile noastre, acesta din urmă a dat curs ofertei „Bătrânei Doamne”, mai precis propunerii lui Laszlo Balint de a intra în stafful său începând din această săptămână.

Legătura ar urma să se oficializeze miercuri și asta pentru că Pânzaru mai este sub contract cu gruparea teleormăneană până pe 30 iunie. Fostul mijlocaș central ar trebui să devină antrenor secund, având – printre altele – și atribuții de analist.

Alin Pânzaru (44 de ani) e originar din Iași.  În cariera sa de fotbalist a evoluat la Oțelul Galați (în două perioade), Constant CFR Galați, Dunărea Galați, FC Vaslui (în două perioade), Gloria Buzău, Zimbru Chișinău (Rep. Moldova) și CF Brăila, de la aceasta din urmă trecând de la statutul de jucător la cel de antrenor.

De altfel la Brăila a atins un mic record pentru fotbalul românesc. A antrenat-o pe Dacia Unirea timp de 6 ani de zile, între iulie 2012 și iunie 2018, fiind – evident – unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga a 2-a. Ulterior, le-a mai pregătit pe Oțelul Galați (septembrie 2018 – martie 2019) și CSM Alexandria (aprilie 2019 – iunie 2020).

Din stafful tehnic al lui Laszlo mai fac parte alți doi antrenori secunzi, Cezar Zanfir și Gabi Vasiliu (responsabil cu pregătirea portarilor), dar și preparatorul fizic, Alexandru Radu

4 comentarii

  1. Ar fi o mutare desteapta ,foarte buna. Panzaru este un tanar antrenor foarte cult in de-ale fotbalului facand treaba foarte buna la multe echipe pe unde a fost ,mai ales la Dacia Unirea Braila !!! SUCCES d-le PANZARU si BINE AI VENIT LA UTA !!!

    0
    0
    1. Da…ai dreptate Nelule…mai ales cu maxim succes la Braila,nu te pot contrazice….Cine spune ca ar fi cult in ale fotbalului?Posibil sa aiba atuurile sale,altfel nu l-ar fi dorit,acceptat, Balint,probabil….Panzaru este atat de tanar antrenor ca si Cleopatra Egiptului….Fiecare este specializat in ale sale si daca staff-ul se intareste,inseamna ca fiecare persoana adusa,are un plus pe o anumita ramura….Inseamna ca ne bazam pe el…
      Asa sa fie….Doamne ajuta!

      0
      0
  2. Chestia ca „e cult intr-ale fotbalului ” e chiar …simpatica. Adica, in Arad, sau pe linga, nu gasesti indivizi cu experienta, care sa stie „sa citesca” adversarii !. Adevarul este ca probabil are contract …cu Apostu,iar conducerea face tot ce i se solicita, ca sa fie bine. Deci , nu ne suparam, dar sa fie cu …foos !

    0
    0
  3. Cult in de-ale fotbalului, adica are experienta ,un profesionist care a demonstrat, atat ca jucator cat si ca antrenor. Nu degeaba l-a contactat sefii UTA-ei !!! Sa fie intr-un ceas bun si sa puna umarul alaturi de Laszlo Balint si sa o aduca pe UTA. noastra in prima liga !!! FORTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button