23/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga a 2-a va completa stafful UTA-ei: Pânzaru devine „secund” cu atribuții de analist

Recent, CSM Alexandria (locul 4 în seria a II-a a Ligii a 3-a) a apelat la serviciile lui Laurențiu Diniță pentru postul de antrenor principal, eliberat de Alin Pânzaru. Din informațiile noastre, acesta din urmă a dat curs ofertei „Bătrânei Doamne”, mai precis propunerii lui Laszlo Balint de a intra în stafful său începând din această săptămână.

Legătura ar urma să se oficializeze miercuri și asta pentru că Pânzaru mai este sub contract cu gruparea teleormăneană până pe 30 iunie. Fostul mijlocaș central ar trebui să devină antrenor secund, având – printre altele – și atribuții de analist.

Alin Pânzaru (44 de ani) e originar din Iași.  În cariera sa de fotbalist a evoluat la Oțelul Galați (în două perioade), Constant CFR Galați, Dunărea Galați, FC Vaslui (în două perioade), Gloria Buzău, Zimbru Chișinău (Rep. Moldova) și CF Brăila, de la aceasta din urmă trecând de la statutul de jucător la cel de antrenor.

De altfel la Brăila a atins un mic record pentru fotbalul românesc. A antrenat-o pe Dacia Unirea timp de 6 ani de zile, între iulie 2012 și iunie 2018, fiind – evident – unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga a 2-a. Ulterior, le-a mai pregătit pe Oțelul Galați (septembrie 2018 – martie 2019) și CSM Alexandria (aprilie 2019 – iunie 2020).

Din stafful tehnic al lui Laszlo mai fac parte alți doi antrenori secunzi, Cezar Zanfir și Gabi Vasiliu (responsabil cu pregătirea portarilor), dar și preparatorul fizic, Alexandru Radu

11
-1
%d blogeri au apreciat: