25/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Suporterii arădeni sunt așteptați în Piața Avram Iancu pentru…UTA – Petrolul

Peste cinci zile, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc începe sprintul spre Liga 1. Arădenii pornesc din block-start având cu 5, respectiv 6 puncte mai mult decât partenerele sale de întrecere, în play-offul Ligii a 2-a, prima finală fiind programată sâmbătă, de la ora 17, pe arena „Motorul”, cu Petrolul Ploiești.

Cum autoritățile nu permit încă accesul spectatorilor pe stadioane, considerând că epidemia de coronavirus nu a fost cu totul depășită, clubul UTA s-a gândit, totuși, să-i adune pe fanii „roș-albilor” în fața unui ecran mare, la meci. „Pe lângă ideea de a oferi bilete pentru arena virtuală la meciul cu Petrolul, clubul nostru s-a gândit să creeze o punte între echipă și fani și prin chemarea acestora la un spectacol fotbalistic în aer liber. Sigur, ne pare rău susținătorii noștri nu vor fi fizic pe arena <<Motorul>>, dar 500 dintre ei, atât cât ne permite legea, vor putea vedea în direct partida pe un LED amplasat în Piața Avram Iancu. Îi mulțumim Primăriei pentru că a răspuns pozitiv și foarte rapid solicitării noastre, în acest moment avem toate avizele necesare. Hidratarea fanilor va fi asigurată de comercianții din zona Pieței, iar cu restul detaliilor organizatorice vom reveni în zilele ce urmează”, ne-a declarat Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA.

Primarul interimar, Călin Bibarț, a confirmat, la rându-i oraganizarea evenimentului de sâmbătă după-amiază, adăugând următoarele: „E o normalitate și o gândim și pentru următoarele meciuri. Facem primul pas spre Liga 1, indiferent de câte piedici ne vor mai pune miticii, ca s-o spun pe aia dreaptă”. 

13
2
%d blogeri au apreciat: