UTA Arad

Aproape 2000 de bilete virtuale au ajuns la utiști, Emanuel Gherghel dă un exemplu puternic





Imobilizat de câțiva ani într-un cărucior de rotile, Emanuel Gherghel trece zilnic prin fața sediului clubului UTA. Ajutat de Marius Bunai, un fan înfocat al Campioanei Provinciei, fostul portar al celor de la UTA, Vagonul sau Progresul București își face plimbarea pe Calea Victoriei și, deseori, intră amabil în vorbă cu cei care au treabă acolo. Ieri, nea’ Ghighi a poposit ceva mai mult în pragul clubului, până ce Marius a achiziționat zece bilete virtuale la partida „roș-albilor” cu Petrolul.

Din puținul său, Emanuel Gherghel a ajutat clubul pe care l-a și prezidat în Liga 1, în sezonul 2002-2003, atunci când pe bancă se afla și regretatul Ionuț Popa. Și a fost fericit să o facă. Dar, fostul goalkeeper este doar unul dintre sutele de arădeni care au achiziționat cel puțin un tichet pe arena virtuală la UTA – Petrolul. Cei de la gruparea fanion a Aradului ne-au informat că sunt puțin sub 2000 de bilete vândute până la ora 20 a zilei de marți. Altfel, mai sunt patru zile în care vă puteți arăta susținerea față de club și elevii lui Laszlo Balint, care vor afla, cu siguranță, câți suporteri ar fi avut alături dacă nu existau restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Utiștii ar fi bucuroși dacă s-ar vinde măcar 3700 de bilete, asta însemnând o arenă „Motorul” plină ochi. Timp ar mai fi, căci: ”Vânzarea continuă în fiecare zi la sediul clubului din Calea Victoriei, nr. 20 (până vineri între orele 10:00 – 18:00, iar sâmbătă de la 10:00 la 14:00). Biletele on-line sunt, în continuare, disponibile la adresa  https://uta.iabilet.ro/”, se arată pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

13 comentarii

  1. Am luat si eu 10,cred ca aproape fiecare suporter isi poate arata atasamentul si sustinerea pt culorile alb rosii achizitionand aceste bilete.Dupa umila mea parere ar trebui sa ne apropiem de vreo 10000 de bilete vandute mai ales ca unii suporteri au achizitionat mai multe bilete de persoana.Haide UTA!!!

    0
    0
  2. Cam puține bilete s-au vândut,eu am luat 3,poate mai iau,ar fii frumos sa adunăm cel puțin 5000 de bilete vândute

    0
    0
  3. Aceste bilete virtuale vor arata cat de atasati suntem fata de echipa noastra….Posesor de abonamente,am cumparat,evident si eu,ceea ce mi se pare logic,din bun simt….Acum sa-i vad pe cei care bat din gura seaca,gargara fara rost…acum sa vedem suporterii de carton….
    Biletele sunt disponibile peste tot,pe globul pamantesc,on-line,nu aveti scuze….
    Costa 10 Lei,adica 2 Euro,dintre care 5% e TVA si minus comisionul Ticket Banking,probabil UTA ramane cu vreo 4-5 Lei(cel mult)….Dar nu de bani,suma, este vorba aici,acum,ci sa vedem cati suntem alaturi de echipa…Nu cu trompeta….
    Am facut un pariu simbolic cu cineva din conducere,pe o simpla bere,ca vor fi minim 5000 bilete virtuale….si s-a aratat pesimist….Parca dezamagit….Capul sus….
    Vreau sa beau (razand) aceasta bere rece si voi face public numele lui,care era foarte dezamagit,fara rost….
    Va pierde pariul cu mine….Eram deja marti dupa amiaza,2000 platitori de bilete virtuale….
    Ajutati-ma va rog….Vreau sa castig pariul cu el….10 Lei….2 Euro….costul a doua rosii Aurora, la Piata Mihai Viteazul….Jumatate de kilogram de cas,branza….
    Sper sa castig pariul…Cum sa nu se vanda 5000 bilete virtuale?
    Repet…voi face public cu cine am facut acest pariu…

    0
    0
  4. Domnul Gherghel traieste,e viu…..stie foarte multe….Asta sa ne spuna….cam cum se juca pe teren si in spatele lui…..Ce rol avea pe atunci?….Un personaj inteesant in care nu miscau arbitrii la meciurile de casa….Uns cu toate alifiile….
    Nu trimitea baremuri de arbitraje prin Posta….Bateam Dinamo,Rapid,Steaua….La Arad nu misca nimeni in front….Ufffff…..

    0
    0
  5. cam putine bilete ati luat dragi suporteri ai utei:) asa public o sa aveti si in liga 1 , dar va soptesc sambata pierdeti cu 2 1

    0
    0
    1. Lasa ca nici voi nu stati prea bine la numarul de suporteri in ultima vreme.
      Cat despre soapte,pastreaza-le pentru final ca s-ar putea sa prindem o zi buna sambata si iar plecati cu 3 bobite acasa.

      0
      0
    2. Ok @pertolistu…..Hai sa vedem….Voi cate bilete ati vandut?Voi certati conducerea voastra,ii injurati….Galeria voastra este Gica Contra,va disrtugeti singuri….Se satura si Veolia de voi,curand….la fir de par..V-a pacalit si Mariusica Stan,care pe la noi nu a fost bagat in seama….Trepadus,pacalici….
      Cat face 3-plus 3 la zero?Atat veti lua din nou la Arad,ca sa va linistiti…Nici macar barajul nu il prindeti…..Sezonul viitor va veti lupta cu Minamo,Rapid,U Cluj….Liga pierdantilor….Tare de tot….Ai cu ce sa fii motivat…..:-))))

      0
      0
  6. Pai ieri se scria ca Luni sau dat 4000 de bilete, daca mai adaugam 2000 de ieri, nu dau 6000 in total?
    Sau am pierdut eu firul?

    0
    0
  7. Foarte putine bilete vandute!Asta ii aradeanul,vrea echipa in Liga 1,vrea stadion cat mai mare,vrea performanta,vrea rezultate dar el sa nu contribuie cu nimic!Dupa parerea mea tot ce e sub 5000 de bilete e rusinos!

    0
    0
  8. Rusinos, fratele meu…foarte putine bilete.
    Renunti la un nenorocit de pachet de tigari si cumperi 2 bilete…daca nici acum, atunci cand? Sincer, ma asteptam sa vindem cel putin 5000.

    0
    0
    1. Vor fi,stai linistit….castig o bere,la pariu cu Codru,simbolica,din prietenie!
      Treaba este serioasa….Organizatorii iti raspund imediat,si felicitari….
      Daca nu putem sa fim lasati pe Motorul,vom fi oricum langa baietii nostri….

      0
      0
  9. Si eu am luat un bilet virtual, dar sint destui care au luat mai multe.Meciul il voi vedea acasa,la TELEKOM, …cu bere rece in fata si cu…mari sperante, poate cu 2-3 amici, vecini. Fiind 2000 bilete cumparte, in total, ele nu arata mai degraba o dragoste mare…dar si a putini suporteri adevarati. Astia sintem ! ( 1000-1500). Biletul,repet, arata dragoste, el nu conteza va valoare materiala , vizavi de cheltuielile clubului, imense.Ce ma cam mira…tare , este ca toti vorbesc doar de meci, Petrolul pleaca vineri, sa joace sambata, la Arad. Nimeni nu pune in discutie Hotararea TAS, ca si cand aceasta – s-ar sti dinainte- si va fi favorabila FRF. .Cum Clubul UTA a tacut…total vizavi de videoconferinta TAS,( care nu era secreta, se puteau da detalii, din proces) cum nu a publicat ce a spus, in apararea sa, FRF, ce au spus avocatii UTA, sper ca toata contestatia asta… sa nu fi fost facuta ..doar de forma,…de frica suporterilor si ca cei ce conduc UTA accepta tacit ce vrea FRF

    0
    0
  10. Ce 5000 de bilete visati, cu Ripensia au fost 2500 de spectatori, cu toate că echipa era lider în clasament , și a venit după un 6-0 în deplasare! De fapt doar cu Dinamo în cupă a fost plin stadionutul ăla de nici 4000 de locuri! Chiar și cu violeti au fost scaune goale!Si atunci pt ce avem pretentii de stadion mai mare..? Chiar si in liga întâi nu se vor ocupa niciodată cele 10500 de locuri că atâtea locuri va avea stadionul până la urmă! Aradul să depopulat în ultimii ani, și utisti au plecat prin alte zări sau au părăsit lumea asta!Tinerii ce au venit din urmă nu au nici un sentiment pt echipa orașului, prea puțin vezi prin tribune din generația până în 20 de ani, exceptând pe cei din galerie, dar și ăia cât de cât vorba lui alexa ..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button