UTA Arad

UTA – Turris se joacă joi, Petrolul – Rapid e programat în prime-time





În acest weekend, debutează play-offul ligii secunde la fotbal. La această oră, UTA știe că pleacă un avans de 5 și puncte față de contracandidatele sale la un loc sub soarele Ligii 1, însă diferența se poate mări dacă TAS-ul le dă câștig arădenilor mâine. Până una alta, „roș-albii” pregătesc în cel mai mic detaliu atât organizatoric, cât și fotbalistic, disputa cu Petrolul Ploiești, de sâmbătă, de la ora 17, de pe arena „Motorul”, prima după lunga pauză cauzată de epidemia de coronavirus.

Turris – FC Argeș e mâine, de la ora 17, iar Mioveni – Rapid, marți, 7 iulie, de la ora 20. În fine, televiziunile ce produc meciurile, Digi Sport, TelekomSport și Look TV s-au înțeles cu Federația asupra programului celei de-a doua runde.

Aceasta va fi deschisă chiar de liderul Ligii a II-a, tot la Arad, contra celor de la Turris Turnu Măgurele. UTA va găzdui trupa lui Erik Lincar joi, 9 iulie, cu începere de la ora 17,30, pe sinteticul din Aradul Nou, meciul disputându-se, cu siguranță, fără spectatori. Apoi, derby-ul sudului, Petrolul – Rapid se va juca în prime-time, sâmbătă, de la ora 20, pe arena Ilie Oană de Ploiești. Runda va fi închisă trei zile mai târziu, adică marți, 14 iulie, cu „ciocnirea” conjudețenelor, Campionii FC  Argeș – CS Mioveni. Disputa se va juca tot în nocturnă, de la ora 20.

Vă reamintim că până la această oră, clubul UTA a vândut aproximativ 2300 de bilete virtuale la disputa de sâmbătă, cu trupa lui Enache. Campania continuă până sâmbătă, organizatorii încercând să atingă cifra de 3700 și anume capacitatea arenei „Motorul”. Altfel, 1000 de arădeni vor putea urmări partida de sâmbătă, în aer liber, în Piața Avram Iancu, respectiv Parcul Regina Maria, pe un LED mare, respectând – bineînțeles – normele impuse de autorități în legate de prevenția răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

6 comentarii

  1. 2300 de bilete in conditiile in care unii au cumparat 10-20 de bilete. Ce ne mai place sa spargem caramizi de piept si sa ne credem buricul pamantului. Unde mai pui ca pierde si grandomanul pariul!

    0
    0
      1. Traim intr-o tara libera, mare pacat ca nu stii sa scrii. In rest, toate bune!
        Da-mi un exemplu din care sa reiasa ca am scris contra UTA

        0
        0
      2. Daca scriam ca s-au vandut 10000 de bilete , dar fentam adevarul, ti-ar fi placut, mincinos mic ce esti?

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button