18/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Meciul UTA – Petrolul, ca și amânat! Jucători ai ploieștenilor au ieșit pozitiv la coronavirus

După ce Dinamo și FC Botoșani au ratat startul în play-out-ul, respectiv play-off-ul Ligii 1, în momentul repornirii competițiilor, din cauza unor cazuri de infectare cu COVID-19, iată că nici Liga a II-a nu scapă de probleme. La ultima testare înainte de primul joc oficial din play-off-ul de promovare în Liga 1, jucători ai echipei Petrolul Ploiești au fost depistați pozitiv, astfel că partida de sâmbătă cu UTA nu poate fi organizată.

Potrivit surselor Liga2.ro, cel puțin cinci jucători ai echipei Petrolul au ieșit pozitivi la testarea împotriva SARS-CoV-2 efectuată miercuri și ale căror rezultate au ieșit astăzi, cu o zi înainte de plecarea spre Arad, acolo unde sâmbătă, de la ora 17:00, echipa antrenată de Costel Enache avea programat joc cu liderul UTA Arad.

Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, a comentat știrea pentru GSP.ro: „Acum am aflat și noi, suntem surprinși, eram gata de meci. Ne pare rău să auzim așa ceva, nu e incomod doar pentru Petrolul, cât și pentru noi și tot fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie atentă în continuare, mai ales că nu ne mai ajută nici calendarul. 

Și la Liga 1 și la Liga 2 se joacă deja foarte comprimat și orice veste de acest gen dă totul peste cap. Le dorim sănătate celor de la Petrolul, sperăm să fie totul în regulă. Am înțeles și noi că vor repeta testul, ar fi bine să fie doar o alarmă falsă. Iată că eram pregătiți de meci și acum trebuie să ne facem antrenamentele și să ne pregătim de următorul joc. Nu avem ce face, nimeni nu și-a dorit așa ceva. Acum așteptăm reluarea campionatului”, a declarat Balint.

8
1
%d blogeri au apreciat: