Sporturi de contact

Edi Gafencu și-a încheiat relația profesională cu Ruben Stoia și va colabora cu Pantera Boxing Academy: „Cele mai bune condiții de antrenament din țară!”



Cel mai important nume din sportul de contact arădean al ultimilor doi ani face o schimbare importantă în cariera sa. Eduard Gafencu i-a mulțumit lui Ruben Stoia pentru că l-a ajutat să revină în circuit și să adune nu mai puțin de 12 victorii la profesioniști, între care opt prin KO și va colabora cu școala de boxing al fostului campion european,  Sorin „Pantera” Tănăsie.

Colaborarea dintre cei doi a demarat deja, însă, deocamdată, fighterul arădean a bifat doar partea de acumulări fizice. Timp de trei săptămâni, Gafencu a alergat prin pădure, dar a și făcut exerciții de forță, după data de 15 iunie optând sala Atletic VSA Sport, de la Polivalentă. „Colaborarea dintre mine și Boxing Club Ruben Stoia s-a încheiat de comun acord în aceasta primăvară. Întreg staff-ul a hotărât ca este nevoie de o schimbare, dar, bineînțeles, nu voi uita niciodată ceea ce a făcut Ruben pentru mine. M-a ajutat enorm să înving adversari cu nume din țară și străinătate și în această ultimă categorie intră și talentații boxeri de la academiile lui Bonjasky și Peter Aerts. Îi mulțumesc pentru asta și nu voi uita niciodată de unde am plecat”, spune Gafencu.

În următoarea perioadă, sportivul de 27 de ani va intra într-un stagiu de pregătire specific la sala din Craiova a lui Tănăsie. „Timp de două săptămâni mă voi afla la Craiova, unde voi începe efectiv munca la <<Pantera Boxing Academy>>. SorinTănăsie are cunoștințe acumulate de la loturile naționale, a antrenat la toate categoriile de vârstă sub tricolor, iar condițiile pe care le are la Craiova nu exista nicăieri în țară. Sper să mă întorc cât mai repede în ring. Avem discuții cu promotorii, atât romani cât și din afara țării, dar o dată exactă pentru următorul meci încă nu avem. Ei ne-au spus că undeva la sfârșitul lunii august se vor putea organiza din nou gale, atât în România cât și în afara granițelor, dar asta depinde și de măsurile pe care le vor lua autoritățile ca urmare a epidemiei de coronavirus”, ne-a mai mărturisit Edi Gafencu.

Recent, alături de „fățiorul său”, așa cum îl alintă pe Denis Rusu, fighterul arădean a intrat și în afaceri. A amenajat un local, pe Bulevardul Revoluției, unde, printre altele, susținătorii lui Gafencu vor putea urmări, pe ecrane mari, meciurile favoritului lor. Localul se numește „Blitz”, adică porecla lui Edi din lumea kickboxingului și va fi inaugurat până la mijlocul acestei luni.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button