Fotbal judetean

Sântana s-a despărțit de jumătate dintre titulari, dar i-a reactivat pe Cl. Popa și Mateiu și-l curtează pe Onețiu





Ca și restul formațiilor din Top 6 al Ligii a IV-a Arad, Unirea Sântana nu a mai primit ocazia să conteste poziția Victoriei Zăbrani, care a devenit campioană odată cu decizia de „înghețare” campionatelor dată de CEX-ul AJF-ului. După cum vă relatam și atunci, Cătălin Puia, reprezentatul formațiilor de Liga 4-a , s-a abținut de la vot, însă nu a influențat deloc rezultatul final.

Așadar, tot ce i-a mai rămas managerului celor de la Unirea Sântana a fost să demareze negocierile cu jucătorii pentru formarea lotului pentru sezonul competițional 2020-2021. Iar acestea nu au mers prea bine, din moment ce jumătate dintre titulari nu au acceptat reînnoirea înțelegerilor. „După cum vă spuneam,am renegociat cu fotbaliștii alte condiții de plată. Am micșorat sumele fixe, adică salariile și am venit în completare cu prime de joc, ca să stimulăm performanța sportivă. Nu toți au fost de acord, așa că, din păcate, trebuie să anunțăm că ne despărțin de Florin Rusu, Migricel Istin, Mădălin Tomuț, Teodor Turcuș, Flavius Băd, în timp ce împrumutul juniorului Adelin Pașca, de la Pâncota, a expirat. Este clar că mai avem nevoie de întăriri și sperăm să le găsim cât mai repede. Deocamdată, am căzut de acord cu Claudiu Popa și Andrei Mateiu să revină la echipă, iar pe Romi Onețiu, fobalist din generația lui Man și Petre, îl așteptăm la reunire. Eu zic că în cele din urmă vom avea o echipă competitivă, chiar și mergând pe această nouă rețetă financiară, ca să spun așa”, ne-a declarat Puia.

Victoria Felnac este echipa cea mai interesată de serviciile a fotbaliștilor mai experimentați care s-au despărțit de Sântana, în timp ce Mădălin Tomuț ar putea fi a doua achiziție importantă a celor de la Beliu, după Alex Manea. Unirea Sântana se va reuni luni, 15 iulie.

4 comentarii

  1. Oare care o sa fie următoarea destinație a acestui “tânăr “promițător fotbalist numit Istin Migricel ? Ținând cont de faptul ca este supraponderal încă mai sperie adversarii cu intrările lui la limita regulamentului și cu țipetele rârâite ?

    0
    0
    1. Las ca veti plange voi dupa cei plecati. Sunt curios ce jucatori va aduce marele manager Puia . Ca inceputul este bun . Dupa cum ati inceput achizitiile va veti lupta in play out

      0
      0
  2. Tu ,,Iapu-le,, ai ceva cu Istin sau nu inteleg ? Baiatu asta a pus suflet la Santana,datorita lui au venit multi jucatori la echipa. Daca nu sti eu zic sa stai in banca ta si sparge seminte ….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button