Sporturi de contact

Top Fighters Club Arad și-a inaugurat noua sală de sport, dotată și cu ring de box



„Top Fighters Club” şi-a deschis oficial, din luna iulie, noua sală de sport. Este vorba despre locația de 350 de metri pătrați, de pe strada Pădurii, în incinta fostei fabrici Arădeanca. Amenajarea sălii s-a făcut de la zero, iar investiţia a fost posibilă cu suportul și implicarea financiară a sponsorului oficial al clubului, International Alexander Holding.

Mai mult, cu ajutorul Şcolii de Sudură Crişan din Arad, sala este dotată şi cu un ring de box făcut la comandă. Antrenamentele se desfăşoară cu respectarea normelor impuse de autorităţi, iar aparatele sunt amplasate cu respectarea distanței de 1,5 metri între ele.

Programul de funcționare este următorul: luni – vineri: 16 – 20, după cum urmează – în intervalul 16 – 17 se vor desfășura antrenamente cu copii până în 10 ani; în intervalul 17 -18:30 se vor desfășura antrenamente cu începătorii. În plus, în aceste intervale pot face antrenamente individuale toți cei interesați.

Aşadar, Gabi Moţ îşi vede împlinit visul, acela de a avea o nouă sală pentru pregătire, inaugurarea fiind făcută chiar în ziua care fiica sa Roberta și-a sărbătorit ziua de naștere. Cei care nu doresc antrenament de kick-box sau MMA, au la dispoziție aparatele de forță și fitness. Prețul unui abonament lunar este 120 lei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button