Arhivă articole

Zăbraniul își dispută pe 1 și 5 august meciurile din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a, pe terenuri neutreComitetul de Urgență FRF a aprobat calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenței Ligii 3 în sezonul 2020/2021.

Pentru promovarea în al treișea eșalon, prin tragere la sorți fuseseră deja stabilite 14 mini-grupe de câte trei echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute 3 partide, fiecare dintre acestea pe teren neutru.

Partidele se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe: 2 vs 3, 1 vs 2, 3 vs 1, iar fiecare echipă va îndeplini o dată rolul de gazdă, deși partidele se dispută pe teren neutru. Câștigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga 3.

Datele de disputare a partidelor din mini-grupe vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30. Cum în mini-grupa sa, campioana județului Arad, Victoria Zăbrani, are numărul de ordine 2, ea va intra pe teren pe 1 august contra celei mai bune echipe din Caraș-Severin, iar pe 5 august contra celei din Gorj.

Vă reamintim că la această oră, elevii lui Dorel Mutică nu știu pe cine vor avea în față la începutul lunii următoare, fiindcă AJF-urile din Gorj și Caraș nu au stabilit nici acum campioanele, dar nici modalitatea în care le vor alege, dacă le vor alege n urma unor partide de baraj.

Revenind la barajul de promovare în Liga 3-a, Federația mai informează că în situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare doar  drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:

1. rezultatele directe

2. golaverajul în jocurile directe

3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe

4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)

5. golaverajul general din mini-grupă

6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă

7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.

Regulamentul complet privind organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3 sezonul 2020/2021 este disponibil AICI.

1
2

Un comentariu la articolul: “Zăbraniul își dispută pe 1 și 5 august meciurile din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a, pe terenuri neutre


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.