Stranieri aradeni

Percepțiile lui Adi Petre despre FCSB – Dinamo și UTA – Poli



Adrian Petre a înscris golul victoriei FCSB-ului (1-0, după 3-0 în tur) în returul semifinalelor Cupei României contra lui Dinamo, iar echipa sa și a lui Dennis Man s-a calificat în ultimul act, unde „roș-albaștrii” o vor întâlni, cel mai probabil, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, care s-a impus cu 5-1 în turul contra celor de la Poli Iași.

După partidă, atacantul arădean a postat un mesaj scurt pentru fanii săi de pe Instagram: ”Am visat de mic copil să marchez în cel mai important derby al fotbalului românesc. Azi s-a împlinit și acest vis, de acum rămân focusat pe obiective de performanță și mai importante!”

În 2017, înainte de primul derby al Vestului de după plecarea sa de la UTA, „vârful” transmitea un mesaj de susținere pentru fosta echipă, cumva în antiteză cu postarea de ieri seară: ”Am fost crescut în spiritul celui mai frumos derby al României. Duminică va fi din nou Poli-UTA, de data aceasta fără mine în teren dar cu inima alături de culorile alb-roșii. Forza UTA! Forever!”

Trebuie menționat că apartenența lui Petre față de fostul club nu poate fi pusă în discuție, având în vedere faptul că în această săptămână a achiziționat 20 de bilete virtuale pentru disputa cu Turris, dar și dorința sa, afirmată în repetate rânduri, de a se întoarce la un moment dat să îmbrace tricoul „alb-roșu”.

Reușita cu Dinamo a fost cea de-a doua pentru Petre la FCSB, după cea din meciul de Liga 1 contra celor de la Gaz Metan Mediaș (2-2).









4 comentarii

  1. Probabil dacă va schimba campionatul va declara același lucru,🤣 precum e zicala,”te lepezi de satana,mă lepăd”,nu e nici primul și poate nici ultimul jucător care face tot felul de declarații de atașament sau loialitate față de clubul pe care îl reprezintă într-o anumită perioadă a carierei.
    Baftă arădenilor care care joacă la alte echipe și hai UTA ,2-0cu turis!

    0
    0
  2. M-ai bine te-ai intoarce la UTA aici este locul tău, aici ești respectat , și dacă stai un sezon , o sa prinzi contract bun afară!!!!

    0
    0
  3. Ar putea s vina la UTA si Adi Petre,si Tucudean,si Balgradean,nu mai vorbesc de Stahl,Hlistei,care joaca din cand in cand.UTA in Liga 1 va trebui sa aiba un lot echilibrat valoric atat din punct de vedere valoric financiar cat si fotbalistic,cat si stabilitate la club.Haide UTA,promovare si apoi Play-off

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button