UTA Arad

Folosit în premieră fundaș dreapta, Bustea a înscris cel de-al treilea gol stagional: „Joc unde e nevoie de mine, trebuie să reacționăm cu Petrolul”



Surpriza tactică a lui Laszlo Balint cu Turris Turnu Măgurele a fost utilizarea lui Cristian Bustea pe flancul drept al defensivei. Mijlocaș ofensiv de meserie, cel mai des utilizat în banda stângă, fotbalistul s-a achitat bine de sarcini cu excepția fazei la care Voicu a trimis cu capul în bară de lângă el, după care mingea a ajuns la Pană, care a marcat pentru 2-2.

În rest, Bustea a fost printre cei mai activi și constanți utiști, marcând – printre altele – golul cu numărul trei al echipei sale, cu un șut plasat de la aproximativ 20 de metri. „M-am bucurat pentru gol la momentul acela, după care, la final, vă dați seama că am și uitat totul din moment ce am pierdut un meci de la care ne așteptam cu totul altceva. Din punctul meu de vedere, a fost un accident ce nu ni s-a mai întâmplat în acest sezon. Eram obișnuiți să nu luăm nici măcar un gol acasă, acum am luat patru și nici acum nu ne vine să credem cum  a fost posibil. Dar, așa cum am spus, a fost un accident, am greșit cu toții destul de mult, vom arăta altceva cu Petrolul”, a spus utistul.

Fotbalistul sosit în urmă cu un an de la Daco-Getica a jucat în premieră pe postul fundaș dreapta. „Fiind un jucător cu profil ofensiv, eram obișnuit să evoluez de la mijloc în sus, dar antrenorul Laszlo Balint m-a reprofilat puțin. Cred că m-am descurcat destul de bine și ca fundaș stânga spre finalul anului trecut, iar acum am trecut pe dreapta, unde, de asemenea, m-am simțit bine. Joc unde este nevoie de mine”, a adăugat Bustea.

După 0-0 cu Rapid, Petrolul Ploiești se agață de orice punct în dorința de a nu pierde trenul spre promovare. Prahovenii nu ar trebui să aibă un moral prea bun, după ce au ratat trei penalty-uri cu giuleștenii și nu au reușit să ia toate punctele în condițiile în care, minute bune, au evoluat cu doi oameni în plus. „Sincer, nu ne prea interesează care va fi starea de spirit a adversarilor noștri, dacă sunt răniți sau afectați după partida de sâmbăta trecută. Tot ceea ce contează este să fim noi bine și să ne regăsim echilibrul de dinaintea pauzei cauzate de epidemia de coronavirus. Este clar că trebuie să reacționăm, să jucăm ceea ce știm și să facem puncte. Toate meciurile sunt grele, toți adversarii sunt buni, însă noi am demonstrat de ceea ce suntem în stare și vom demonstra în continuare”, a încheiat Cristian Bustea .

Fotbalistul de 25 de ani a ajuns la patru goluri stagionale pentr u UTA, dintre care trei în Liga 2-a și unul în Cupa României, la Pâncota, contra Lipovei. Minutele bifate în campionat sunt 1201, în condițiile în care Cristian Sorin Bustea a absentat o lună de zile din pricina unei accidentări.









8 comentarii

  1. Asa este BUSTEA, TREBUIE SA DEMONSTRATI SI ASTA INSEAMNA NEAPARAT V I C T O R I A cu PETROLUL pt. ca altfel o sa fie probleme cu promovarea !!! Dar dupa esecul ,dusul rece care la-ti avut cu Turis, am toata increderea ca, sunte-ti concentrati la maxim pt. acest meci si daca il ve-ti castiga , ve-ti face un mare pas spre PROMOVARE !!! Cu siguranta nu va fi usor chiar daca gazarii au probleme de lot, vor da totul pe teren cu a facut Turisul si deaceea cred ca, a-ti invatat lectia din greselile meciului trecut !!! SUCCES BAIETII , VOI FI CU SUFLETUL ALATURI DE VOI SI LA SFARSITUL MECIULUI SA NE BUCURAM IMPREUNA !!! FORTA UTA !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  2. Bustea nu este cel mai bazat cu obiectul,dar are controlul din glezna…Nu este mare smecher,dar stapaneste lopta,la nevoie,atunci cand vine din spate…Iar spun,fara jena,ca Mister a gresit gestiunea sistemului….Greseala mare sa aduci un Jebari haotic,fara nimic in plus,toate pasele la adversar si Ciucur pe la strand,uitat,cel mai bun ….Sper ca lui Mister ii va fi mai usor acum,reconsiderand alegerea….
    Miculescu in asteptare,din pacate,nu are ce cauta,nu stiu ce se se intampla cu baiatul acesta,sincer…ce se intampla cu el?Parca fuge de faza,de obiect,si cand ajunge,fault direct…..Parca fuge de fotbal,blazat….Frustrat….Ok!Nu vrea,nu poate,atunci din ce cauza fortat?Stai tatii pe banca putin,ca sa iti revii….Am revazut meciul si pasele tale doar inapoi sau pierdute,hai sa nu ne mai ascundem….De era Nea Sandu Gaica,iti fute-a una,de te invi-ai,Miculescule…Vedeta….mmda..iar eu gresesc?…Fite si figuri…..Mie nu imi este jena sa vad realitatea…

    0
    0
    1. Tot te iei de juniori dar de consacrați tie frica sa zici ca aia te linșează betivule,sunt unii care nu ating mingea dar tu ca romanul,te iei de aia care nu te bagă in seama.

      0
      0
  3. Dacă UTA ar fi evoluat la nivelul știut meciul ar fi fost judecat tehnic . Așa intra sub incidenta unui. calcul mental – psihic . Nu că ar fi mai greu ,dar mai necunoscut da . Nu poți judeca adversarul ,până nu știi cum stai tu. !!Promisiuni au existat și cu Măgurele Bustea e mare punct de sprijin și obligat și-a. diminuat aportul Nu ne gândeam că, apt de joc Ciucur va sta in tribuna Alta data visam chiar la o formula in jurul lui . Cu bune cu rele ,echipa poate intra acum in lupta ce o dorim izbăvitoare. Bucuria cea mare va veni odată cu victoria de la Mioveni. !! Hai UTA. !!!

    0
    0
  4. Tot bate unul apa în piuă p-aci, ca ăla nu știe cu lobda(prin cucuruz), ca pe ăilalt l-ar bate Gaica. Auzi moșule G.nu mai bine ți-ai vedea tu de mucii tăi? Dacă erai antrenor nu te vedeam antrenând nici măcar la liga 6 la ce caracter infect ai.

    0
    0
  5. Pai ce , asa se procedeaza, prin agresiune cu un jucator tanar ,dupa parerea lui G ? El trebuie incurajat ,dat incredere ,lucrat mental cu el in niciun caz cu vorba rea si asa trebuie lucrat cu toti tinerii si copii !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button