Liga a 2-a

Încă un caz pozitiv de COVID-19 în play-off-ul Ligii 2, meciul Campionii FC Argeș – CS Mioveni a fost amânat



Cazurile de COVID-19 în play-off-ul Ligii 2 se înmulțesc. După Petrolul, Campionii FC Argeș are și ea probleme cu noul coronavirus. Rezultatele testării efectuate ieri au sosit în această dimineață, iar un caz depistat pozitiv a dus la amânarea meciului din această seară, de la ora 20:00, cu CS Mioveni. FRF a anunțat oficial amânarea jocului, după ce Argeșul a informat forul despre problema din cadrul clubului.

Meciul dintre Campionii FC Argeș și CS Mioveni era programat să se desfășoare marți seară, de la ora 20:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești. Jocul contează pentru etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2.

Din informațiile Liga2.ro, persoana din cadrul clubului Campionii FC Argeș care ar fi fost depistată pozitiv ar fi unul dintre masori.

Direcția de Sănătate Publică Argeș a demarat deja ancheta epidemiologică la clubul din Pitești.

Al doilea meci amânat în play-off, după UTA – Petrolul

Este al doilea caz de COVID-19 despistat în play-off-ul Ligii 2, după ce chiar înainte de debutul turneului în urma căruia se decid promovatele în Liga 1 la Petrolul au ieșit pozitive șapte persoane din cadrul clubului, dintre care șase jucători. Atunci, meciul prahovenilor la Arad cu UTA a fost amânat, acesta fiind programat pentru această miercuri, la 15 iulie, la o săptămână și jumătate distanță. Între timp, Petrolul a jucat meciul din etapa a 2-a, însă după ce a efectuat noi teste în urma cărora fotbaliștii negativi au fost reconfirmați ca negativi. Cei pozitivi au rămas în izolare, la fel cum sunt și acum.

Doi arbitri din Argeș au fost depistați pozitiv

Județul Argeș este unul dintre focarele de COVID-19 din acest moment în România. Săptămâna trecută, nu mai puțin de doi arbitri din acest județ au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Primul a fost Robert Avram, din Pitești, prezent în lotul de Liga 2, iar al doilea a fost Iulian Călin, din Ștefănești. Interesant este că Avram este angajat chiar în cadrul primăriei Ștefănești, ca gestionar, localitate din care este Călin.

Comunicatul FRF despre amânarea meciului Campionii FC Argeș – CS Mioveni:

”Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeș a fost depistată pozitiv.

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.”

liga2.prosport.ro









Un comentariu

  1. Cum naiba se întâmplă acest lucru tocmai înainte cu o săptămână de jocul Argeșului împotriva Rapidului, ceva pute rău de tot.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button