Buhăcianu: „Sper să dau și al treilea gol contra Petrolului, dar mai importantă e victoria echipei”


Valentin Buhăcianu a înscris cel de-al doilea gol în înfrângerea UTA-ei din meciul cu Turris, iar acum se pregătește împreună cu colegii săi pentru vizita Petrolului, în cadrul restanței din prima etapă a play-offului ligii secunde la fotbal.

Împotriva ploieștenilor, golgheterul „Bătrânei Doamne” a marcat atât în tur, cât și în retur. „Sper să urmeze și al treilea gol contra Petrolului, dar nu asta este important, ci victoria echipei. Cu sau fără o reușită din partea mea. Punctele puse în joc sunt cele mai importante, cu atât mai mult cu cât am pierdut primul meci. Dar, trebuie să se înțeleagă, nu avem o presiune în plus după această înfrângere, presiunea ne-o punem noi pentru că ne dorim să devenim mai buni de la o etapă la alta și să ne ridicăm nivelul ce ne permite îndeplinirea obiectivului. Pe cei de la Petrolul i-am învins deja de două ori, sperăm că dacă o facem și mâine să fie de ajuns. Nu știu de câte puncte mai avem nevoie pentru a promova, noi vom lua fiecare meci în parte și ne dorim să luăm toate punctele rămase în joc”, a spus principala „gură de tun” a lui Laszlo Balint.

Buhăcianu a recunoscut că absența de pe stadion a fanilor a contat în economia desfășurării ostilităților în disputa cu Turris. „Nu cred ne-am relaxat după 1-0. Am început meciul bine, dar am fost trași în jos și de lipsa spectatorilor. Îi simțeam mereu aproape de noi până la acest meci, ne împingeau de la spate, iar acum a fost o atmosferă de meci amical. Ne-am simțit bine din punct de vedere ofensiv, am pus în practică ceea ce am exersat la antrenamente, am înscris repede și am avut o ocazie mare tot în debutul meciului. Au mai fost și alte ocazii, dar, din păcate, au înscris cu un gol mai mult decât noi”, a adăugat fotbalistul originar din Vatra Dornei, care a dat ulterior ochi cu unii fani în oraș: „„Ne-am întâlnit cu ei și am primit mesaje de încurajare de la majoritatea lor. Ne bucurăm că sunt alături de noi și sperăm să ne bucurăm împreună la final. E adevărat, au fost și mesaje critice, dar per total au fost mai multe încurajări” a mai menționat atacantul UTA-ei. încheiat „vârful”.

Petroliștii vin la Arad după un egal dezamăgitor cu Rapidul, partidă în care Meza Colli, Marinescu și Arnăutu au ratat toți de la punctul cu var, la aceeași fază: „Ei trec printr-o stare apăsătoare, au ratat trei jucători acel penalty, le va fi greu să fie la un nivel ridicat. Dar mai cred că, de exemplu, Arnăutu va fi mai motivat după eliminarea de la meciul din decembrie, iar punctele puse în joc sunt foarte importante acum și pentru ei”, a încheiat Vali Buhăcianu.

Fotbalistul de 26 de ani al „Bătrânei Doamne” a înscris 14 goluri în acest sezon pentru UTA, dintre care 13 în sezonul regulat și unul în prima dispută din play-off.

4
1


2 thoughts on “Buhăcianu: „Sper să dau și al treilea gol contra Petrolului, dar mai importantă e victoria echipei”

  1. Iti doresc mult succes Vali Buhacianu cat si celorlalti baieti din echipa si sa fiti concentrati la maxim pt. a castiga acest meci cu Petrolul foarte important pt. a face pasul cel mare pt. promovare !!!

    7

    1
  2. Ca si Buhacianu,nu sunt prea multi….Iti da impresia ca nu face nimic,isi tot cauta locul de baleiaj,cauta,stanga/dreapta…dar cand este lansat,pleaca ca si o racheta,glont…Ben Johnson….Nimeni nu il poate depasi la viteza,daca se mai si calibreaza,fin,va fi un produs scump la vanzare,sper sa nu fie asa,adica nu vandut…

    5

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.