Alte sporturi

Pandemia de coronavirus a anulat ediția din acest an a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Békéscsaba



În contextul pandemiei de coronavirus un alt eveniment sportiv important pentru orașul nostru a fost anulat. Este vorba despre a 23-a ediție a concursului transfrontalier, Supermaratonul Békéscsaba – Arad – Békéscsaba, ce inițial ar fi trebuit să aibă loc pe 23 și 24 mai, după care organizatorii au mutat întrecerea de 200 de kilometri (100 într-o zi și ceilalți 100 în cealaltă) pentru mijlocul lunii septembrie.

Anunțul anulării a venit acum, după ce săptămâna trecută la Békéscsaba (Ungaria) a avut loc o întâlnire de lucru între viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar și primarul orașului vecin, Szarvas Péter. „Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea celor care doreau să se înscrie la Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba din luna septembrie, am participat la o consultare cu partenerii din Békéscsaba. Luând în considerare situația incertă generată de pandemie, am stabilit de comun acord să anulăm ediția din acest an a îndrăgitului eveniment sportiv, transfrontalier. Privim însă cu speranță spre 2021. În acest scop, primarii celor două orașe vor semna o scrisoare de intenție privind organizarea Supermaratonului anul viitor, la o dată stabilită ulterior” – a declarat viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.

La ediția de anul trecut a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Békéscsaba, tradiţionala competiție organizată de Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad şi Békéscsabai Atlétikai Club, în parteneriat cu alte numeroase instituții și sponsori, au participat peste 1.200 de concurenți.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button