Arhivă articole

Șepreușul face pasul spre Liga 4-a, însă, la fel ca cealaltă promovată, vrea să joace duminică acasă: „Din respect pentru comunitate și fanii noștri!”

Sunt șanse mari ca noua ediție a Ligii a IV-a să înceapă în 13 sau 14 formații, marea necunoscută reprezentând-o statutul Victoriei Zăbrani, ce se află în fața barajului de promovare în eșalonul terț. Altfel, Șoimii Lipova II și Viitorul Șepeuș, echipele situate pe primul loc în cele două serii de la Liga 5-a în momentul „înghețării” campionatului și-au dat acceptul verbal, cu mențiunea că ambele ar dori să joace partidele de pe teren propriu duminica.

Oprindu-ne asupra celor de la Șepreuș, Octavian Purtan, antrenorul echipei, susține că există sprijinul Primărieii, dar și al sponsorilor, în special al firmei AgroBanat,  pentru a evolua pe scena primului eșalon județean. „Am pregătit dosarul de licențiere. S-au făcut și se mai fac renovări la baza sportivă, și suntem pregătiți să jucăm în primul eșalon județean al Aradului. Eu mă ocup acum de întărirea lotului, mergem tot pe copii din zonă. Mai avem nevoie de doi-trei jucători mai experimentați ca să putem să facem față la această provocare. Avem totuși o mare problemă, o parte din jucători sunt adventiști și nu pot juca fotbal sâmbăta. Tot legat de ziua de disputare a meciurilor, ne-am dori foarte mult, de la primar până la fotbaliști și spectatori, să putem juca meciurile de acasă duminica. La noi sâmbăta se lucrează, este greu să ne adunăm și noi ca echipă, iar spectatorii la fel, nu prea ne-ar onora cu prezența. Comunitatea face un efort mare, mai ales în aceste condiții grele, să putem juca în Liga 4-a. Ne-am dorit a ceastă promovare pentru a juca pentru oamenii din comună, pe care îi vrem alături de noi la fiecare meci. Sperăm să găsim înțelegere, știu că mai sunt câteva echipe în aceeași situație. Ar fi păcat să jucăm în anonimat, să nu ne poată vedea prea mulți oameni, cum se întâmplă în alte părți. Unele echipe din Liga 4-a au câțiva spectatori, după ce în Liga a 5-a au avut și 200 la un meci”, spune Purtan.

După un tur cu doar trei sincope din 15 etape (a patra a fost, în fapt, un meci pierdut la „masa verde”), formația „roș-albastră” a terminat prima în Seria B a Ligii a 5-a, la 4 puncte distanță de vicecampioana Frontiera Pilu.

0
0

6 comentarii la articolul: “Șepreușul face pasul spre Liga 4-a, însă, la fel ca cealaltă promovată, vrea să joace duminică acasă: „Din respect pentru comunitate și fanii noștri!”

 1. Decat codas la oras mai bine-n satul tau fruntas. Sa nu credeti ca in liga 4 defilati…din potriva…pregatiti va sa luati carute.

  0

  0
    1. Nu am ziis ca sunt fraieri . Dar este mult mai slaba decat era cand erau si Cermei Pecica Cris si Lipova in liga 4 . Nu mai sunt jucatori pe piata . Cei bunicei sunt deja la liga 3.

     0

     0
 2. Din păcate liga a4a a scăzut mult ca valoare,se vede și în numărul de echipe prezente la începutul competiție, dar au crescut și costurile, Lipova vrea sa joace duminică din motive regulamentare, să-și poată folosi jucătorii de liga 3a care nu prind lotul in rest nu prea e mult suspans in prima ligă de județ,valoric și numeric competiția e slăbuță iar Zăbrani nu cred că va(vrea) promovarea.

  1

  0
  1. 95% dintre jucatorii care vor juca la liga 4 vor fi juniori cu varste intre 15 si 20 ani . Juniorii proprii care au 15-16 ani si cativa jucatori care sunt tot tineri pana in 20 ani dar se pregatesc cu prima echipa . Si DA ne dorim sa jucam duminica pentru a putea onora campionatul cat mai corect .

   3

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.