UTA Arad

Utiștii, curați și la a șasea testare pentru coronavirus! Mâine se pleacă spre Mioveni, rezultatele argeșenilor vin duminică





Din perspectiva „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc, meciul de luni, de pe „Orășenescul” din Mioveni se poate juca. Utiștii au făcut testul pentru coronavirus, al șaselea de la reunirea de pe 19 mai, în această dimineață, iar rezultatele ce au ajuns în mâna lui Alexandru Meszar în jurul ore 22 sunt toate negative.

34 de teste au făcut „roș-albii”, adică toți jucătorii din lot (mai puțin accidentatul Stancu), plus stafful tehnic, medical și „oficialii” din clubului din apropierea echipei. Ceva emoții existau în contextul înmulțirii cazurilor de infectare din ultimele două-trei săptămâni. Numai astăzi în țară au fost diagnosticați 799 de persoane cu noul SASR-CoV-2.

Mâine dimineață, Laszlo Balint va conduce un antrenament, după care delegația arădeană iau autocarul cu direcția Pitești. Utiștii vor intra cu cina la Hotelul „Yaky”, iar duminică se vor pregăti la bază sportivă din orașul din Trivale.

Conform protocolului, cei de la Mioveni se vor testa mâine dimineață, iar rezultatele le vor primi – cel mai probabil – duminică. Dacă și elevii lui Claudiu Niculescu sunt negativi, la fel ca și ceilalți membrii ai staffului, CS Mioveni – UTA se joacă luni, de la ora 17,30, în cadrul rundei a treia a ligii a doua la fotbal.









4 comentarii

  1. Ar fi culmea să se amane si meciul ăsta din cauză că vreun masor de la mioveni are covid..iar UTA să fie deja in judetul argeș!

    0
    0
    1. Sunt 105 cazuri în județul Argeș în ultimele 24 de ore. Dacă cei de la Mioveni ies toți curați înseamnă că le pot da multora lecții de profesionalism. Să sperăm că așa va fi, chiar nu aș vrea să ne mai prelungim agonia așteptării și așa play off-ul ăsta ne chinuie mai rău emoțional decât carantina

      0
      0
  2. Faptul ca UTA-ei,lotului,le ies rezultate negative la testari,inseamna profesionalism de la manager pana la femeia de servici si pe cat se poate,respectate protocolurile…..Bravo….
    Nu sunt eu in masura ca sa imi dau cu parerea,dar mi-e foarte teama de aceasta deplasare in Arges,strict fata de virus….
    Poate devin ilar…imi asum asta….Nu va opriti pe drum in benzinarii,alte locatii,ABC-uri,pentru diferite necesitati(mai bine pe camp,nu radeti va rog,o spun la modul serios),nu intrati in contact decat cu persoane oficiale si doar la nevoie maxima….Apa plata se poate duce de acasa,etc…
    Ar fi ultimul lucru care nu ne-ar lipsi absolut deloc!Doamne ajuta!Judetul Arges este pericol maxim in aceste momente…

    0
    0
  3. Ce legătură are asta cu subiectul? Aici vorbim de regulament. Indiferent de cât sunt sau nu de grave formele bolii, de câtă psihoză e sau nu e, de ce crede fiecare dintre noi, regulamentul este clar: dacă ai fie și un singur caz pozitiv într-una dintre cele două echipe, se amână meciul! Iar asta nu o poate schimba nimeni dintre noi, indiferent de ”părerea lui”. Așadar dacă regulamentul ne obligă ca și club să luăm toate măsurile astea și să fim super atenți, e obligatoriu să o facem dacă vrem ca UTA să își îndeplinească obiectivul; și să sperăm că și ceilalți o fac pentru a putea juca pe teren. Restul sunt considerații pe lângă subiect care n-au legătură cu UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button