Gloria LT Cermei

Cermeiul s-a despărțit și de Matiș, atacul lui Nagy și Moisă – în aer: „Viitor incert!”





Gloria Lunca Teuz Cermei a încheiat cea de-a doua săptămână de pregătire de la reunirea post-pandemie, însă lucrurile nu sunt deloc roz. Până acum, „sămădăii” doar au pierdut jucători, precum Todoran, Udrea, Djambou sau Cocină, pentru ca astăzi să-și ia rămas de la colegi și Claudiu Matiș.

Fotbalistul de 21 de ani se întoarce acasă, la Timișoara și va evolua tot în Liga 3-a, la ACS Poli. „Au fost doi ani frumoși la Cermei, m-am simțit respectat și apreciat. Le mulțumesc conducătorilor, antrenorilor și colegilor și le doresc multă baftă mai departe. Eu voi juca din nou pentru o echipă din orașul meu, mi-era tot mai greu să fac naveta zilnic la Arad și am decis să nu-mi mai prelungesc contractul”, ne-a mărturisit tânărul atacant, care a mai evoluat la Făget, Ripensia și Ghiroda înainte de aventura în Țara Sămădăilor.

Stafful tehnic condus de Roland Nagy pierde, astfel, al treilea atacant de meserie, după Jordan Djambou și Daniel Cocină. „Dacă lucrurile nu se vor schimba nici acum, în ceasul al 12-lea, nu văd cu ochi prea buni viitorul echipei. Sau chiar pot spune că acesta e unul incert, conducerea trebuie să intervină, căci în acest moment am cam avea nevoie de 7-8 jucători”, a punctat Flavius Moisă, antrenorul principal al cermeianilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button