UTA Arad

Și Mioveniul a trecut testele Covid, puncte mari în joc mâine după-amiază!





În contextul în care Liga 1 a fost lovită de cazuri de coronavirus, iar Dinamo – Chindia și FCSB – CFR Cluj au fost amânate, temerile ca și în eșalonul secund să avem parte de infectări cu noul virus erau ridicate. Cu atât mai mult cu cât în acest weekend, conform protocolului, toate participantele la play-off trebuiau să se testeze.

Utiștii au scăpat de emoții joi seara, pentru ca în această dimineață să vină rândul și partenerilor de întrecere de mâine. Testele celor de la Mioveni au ieșit negative, astfel că partida de pe „Orășenesc” se joacă conform programării, luni, de la ora 17,30.

Dacă lui Laszlo Balint îi lipsește Stancu, Claudiu Niculescu nu poate conta pe doi fotbaliști. Este vorba despre fundașul central Hreniuc (accidentat) și „închizătorul” Costin (suspendat). „Orice punct este foarte important în acest play-off, dar asta nu înseamnă că pornim cu ideea unui egal la Mioveni. A imprimat o mentalitate de învingătoare acestei echipe încă din prima mea zi la Arad și chiar dacă lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am fi dorit în primele două partide de la reluare, nu înseamnă că am uitat cine suntem și ceea ce putem”, ne-a declarat Gyuszi Balint.

Înainte de confruntarea de mâine, UTA e prima în clasament cu 26 de puncte, cu 5 mai mult decât argeșenii, care sunt pe 5, având – însă – restant derby-ul cu conjudețenii antrenați de Ionuț Badea.

Un comentariu

  1. Sa fie bine si UTA, sa plece cu cel putin un punt de la Mioveni !!! FORTA UTA UTA UTA, HAI BAIETII , ADUNATI-VA si SA FACETI UN MECI MARE CARE AR PUTEA FI PASUL CEL MARE PT. PROMOVARE, S U C C E S !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button