Liga a 2-a

După Rapid, nici Petrolul nu o mai poate ajunge pe UTA, Turris se mulțumește cu un punct pentru a-și consolida locul 2





Turris Oltul și Petrolul au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul direct desfășurat la Turnu Măgurele, în încheierea etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 2. Rezultatul des întâlnit în acest mini-turneu avantajează în primul rând echipa teleormăneană, care se menține pe locul 2 direct promovabil, la trei puncte de prahoveni. Până la urmă, concluzia zilei pentru UTA este una destul de bună. Rapid și Petrolul sunt echipele ce nu îi mai pot ajunge pe arădeni în clasament, iar după restanța din derby-ul Argeșului, de vineri seara, calculele pot avea o acuratețe și mai mare.

Meciul de la Turnu Măgurele a fost unul echilibrat, cu puține ocazii de poartă. Pol Roige a avut cea mai mare situație tocmai în minutul 69, însă mingea sa, deviată, s-a dus în plasa laterală. Haită (82) putea puncta dintr-o lovitură liberă de la 17 metri, însă a bătut slab, mult peste poartă.

Ultima fază a jocului putea aduce și golul izbăvitor pentru Petrolul. După un corner, Arnăutu (90+4) a reluat cu capul pe poartă, însă Ispas și-a salvat echipa cu respingerea sa de pe linie.

Cu 22 de puncte, Petrolul urcă momentan pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2 și rămâne la trei puncte de Turris Oltul, care e pe locul 2, direct promovabil. În runda următoare, Petrolul joacă acasă cu Campionii FC Argeș, iar Turris Oltul o întâlnește pe teren propriu pe CS Mioveni.

Formații:

Turris Oltul: Duțu – Călințaru, Sălcianu, D. Ispas, Mitrea – Cioinac, Sil. Pană (cpt.)(Pațurcă 90+1′) – Haită – Cr. Ciobanu (Serediuc 59′), Alb. Voinea (Sg. Negruț 82′), Ad. Voicu (Tescan 90+1′). Rezerve neutilizate: Aur. Păun – Rob. Neacșu, Buleică. Antrenor: Erik Lincar

Petrolul: R. Avram (C. Lungu 46′) – Sîrghi, Andr. Răuță, Manolache, Țicu – Pierce (Arnăutu 52′), Meza Colli – Gab. Deac, Laur. Marinescu, Saim Tudor (Pol Roige 46′) – Șt. Blănaru (Hamza 72′).  Rezerve neutilizate: – Bărboianu, D. Enache, M. Bratu. Antrenor: Costel Enache

Arbitri: Marcel Bîrsan  (Bucureşti). Asistenți sunt Valentin Avram (Bucureşti) și Daniel Mitruţi (Craiova). Rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Observatori FR F: Gheorghe Mihalache (Buzău) și Florentin Barbu (Giurgiu).

Clasament

 

 

 

 

 

 

Vineri, ora 17,30

FC Argeș – Mioveni, meci restant din etapa a doua

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan Păsărica / Sport Pictures / Liga2.ro

2 comentarii

  1. Turris nu și-a consolidat locul 2. Dacă Argeș bate Mioveni in meciul restant, Turis cade pe locul 3

    0
    0
  2. Asa este dar nu se stie daca va bate MIOVENIUL pt. ca si ei trag la locul doi, apoi ARGESUL are o deplasare foarte, foarte grea la Ploiesti cu PETROLUL si9 nu stiu pe unde scot camasa !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button