UTA Arad

Arădeanul Hlistei, într-o situație ingrată: „Nu e ușor să evoluez împotriva echipei mele de suflet, oricum UTA e ca și promovată”





Arădeanul Cătălin Hlistei a fost titular și căpitan al Rapidului în victoria cu 2-1 de pe terenul UTA-ei, care a amânat sărbătoarea așteptată de 12 ani de către fanii „roș-albilor”.

Chiar dacă nu a mai marcat ca în meciul din toamnă, din „Regie”, mijlocașul de bandă a avut o prestație solidă în fața echipei sale de suflet. „Mă bucur pentru cele trei puncte. Altfel, pentru mine nu este ușor să evoluez în fața fostei mele echipe, echipa mea de suflet, dar îmi fac treaba unde sunt. Am dominat prima repriză din punctul meu de vedere, am avut ocazii destul de mari și am luat gol pe greșeli personale. Suporterii mi-au zis doar atât <<Nu uita de unde ai plecat>>, dar sunt un jucător profesionist și îmi fac treaba unde sunt. Dan Alexa ne-a felicitat după meci, la pauză a avut o reacție dură, iar în partea secundă ne-am schimbat atitudinea și a venit soarele și pe strada noastră după ghinionul avut în primele trei meciuri” a declarat la finalul disputei de pe „Motorul” fotbalistul giuleștenilor.

Chiar dacă a pierdut toate punctele în fața Rapidului, UTA e văzută de Hlistei în Liga 1: „Din punctul meu de vedere, UTA e ca și promovată, au fost foarte multe egaluri în acest play-off. Vreau să îi felicit pentru rezultatele din tot sezonul. Noi sperăm să batem pe Turris și să ne asigurăm cel puțin locul 3”

Întrebat dacă sunt șanse ca în vară să revină în tricoul UTA-ei, fiind dorit, după cum se știe, și de Laszlo Balint, mijlocașul a declarat următoarele: „Mai am un an și jumătate de contract cu Rapidul, nu pot să vorbesc despre vreun transfer în această vară”

Deși Petre Goge, căpitanul obișnuit al Rapidului, a fost titular, banderola i-a revenit lui arădeanului contra „Bătrânei Doamne”. „A fost decizia antrenorului să îmi dea banderola. I-a spus lui Goge că vrea să mă responsabilizeze și să mă motiveze, iar asta mă bucură”, a încheiat cel alintat „Briliantul”, care a scăpat de înjurăturile fanilor „roș-albi”. Nu același lucru putem spune de celălalt fotbalist arădean din lotul lui Alexa, Amir Jorza.

Cu 8 goluri stagionale, Cătălin Hlistei e cel mai bun marcator al Rapidului cu o rundă înainte de concluzie.









5 comentarii

  1. Hlistei mai mult decât decent .Reținere etica de valoare !! La fotbal a incercat și el ce a învățat la juniorii citadelei de fotbal UTA !! Reacții la încărcat sifoane ,cu deservire și de bere . ,,A fost tare Rapidul ” spune un om între două vârste ,,Aiurea ,n-ai văzut bre că ăia de la UTA ,elegant ,fugeau de minge” !! Concluzii diferite ,dar blazon mototolit de un destin hain ..!!

    0
    0
  2. Stima si respect Catalin Hlistei!Eu stiu foarte bine cat de atasat esti de UTA,sufleteste,nu am cuvinte…si se pare ca stiu si Ultrasii nostri zvapaiati,patimasi, care raspund absolut logic la provocarile gipsy-ului Alexa,acest Gigolo palmuit de o….naparca…….Respect pentru atitudine….Sunt sincer pana la capat si sunt ferm convins ca daca ai fi marcat,privirea ta ar fi fost in jos….Asta este viata de fotbalist….Azi esti simbol,maine vii ca si adversar dar ce,cum adica?Nu a venit Cipri Rus ca adversar si ne-a bagat mortul in casa?…..Joci pentru cine te plateste,ceea ce nu multi inteleg!
    Succes in cariera!

    0
    0
  3. destept raspuns numai ca HILISTEI a ales rapidul nu UTA ,la fel si JORZA .atunci nu prea erau bani si-au fugit toti care pe unde si-a gasit o halca de mancare! Totusi respect ptr cei care nu uita de -unde au plecat!
    HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI POATE DOAR PANA LUNI 03.08.2020!

    0
    0
    1. suntem iarasi la 45 minute de promovare la pauza PETROLUL -FA ARGES1-0 LA ACEST SCOR UTA ESTE PROMOVATA DIRECT DE PE LOCUL 1 SAU 2 IN FUNCTIE DE REZULTATELE DIN ULTIMA ETAPA! HAIDE UTA CAMPIOANA PROVINCIEI!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button