UTA Arad

Rus consideră că i s-a refuzat un penalty cu Rapidul: „Am simțit contactul, dar nu dăm vina pe arbitri, tot noi trebuie să îndeplinim obiectivul“





Șase zile au trecut de la euforia succesului de la Mioveni la agonia înfrângerii cu Rapidul. La începutul săptămânii, Cipri Rus marcase primul său gol în anul calendaristic 2020, pentru ca azi căpitanul de drept al UTA-ei să iasă de pe teren, alături de colegii săi, cu capetele plecate.

Atacantul arădean și-a trecut în cont o contră tăioasă, încheiată cu o pasă spre Jebari respinsă în ultimul moment de A. Iacob, dar și un duel cu Mallo din care a cerut penalty la scorul de 1-1.  „Cred că a fost penalty, am simțit contactul cu fundașul advers, dar <<centralul>> a considerat că am căzut prea târziu și mi-a dat galben pentru simulare. Nu e cazul să dăm vina pe arbitri, suntem supărați că am pierdut șlansa de a sărbători alături de suporteri. Chiar și cu un punct eram promovați, dacă băteam eram promovați de pe locul 1”, afirmă Cipri Rus.

Al doilea marcator stagional al „Bătrânei Doamne”, după Buhăcianu, spune că dezamăgirea după confruntarea cu giuleștenii e atât mai mare cu cât: „Știam de atuul lor, fazele fixe și cu toate acestea am luat două goluri din centrări și au întors rezultatul. Suntem dezamăgiți acum, dar trebuie să ridicăm capul. Tot noi suntem cei care am condus campionatul regulat de pe locul 1 până a intervenit pandemia și tot noi trebuie să ne îndeplinim obiectivul. Mergem înainte, ne pregătim pentru meciul de la Pitești, sperăm să câștigăm acolo și să promovă”, a adăugat Rus la microfonul Digi Sport.

Cel mai apreciat fotbalist de către galeria utistă și-a trecut în cont 13 goluri cu o etapă înainte de finele stagiunii.

8 comentarii

  1. Slab, chiar foarte slab C Rus. Dacă juca UTA cu cei din Elite astăzi eram promovați. Dar așa se intimplá cînd joacă vedetele .

    0
    0
    1. Foarte valorosi si cei care vin din urma ce sa-ti spun. Prea ii ridicati in slavi pe juniori. Pe unde sunt marile promisiuni de acum 2-3 ani?
      Parca asa demarase proiectul asta ,, cu aradeni pentru Arad” . Ce sa-ti spun ce de aradeni?
      Le pica mingea in cap la centrari ca lui Oroian.

      0
      0
    2. Daca juca UTA cu Dascalul, fie portar ori jucator de camp, fie antrenor ori conducator de club, atunci sigur era promovata.
      A gresit martianu’ ca nu te-a luat cu el…ne facea si noua un bine 🙂

      0
      0
  2. Asa slab sa joci in play-off si să mai ai scuze….rusine sa va fie mari vedete care nu ati demonstrat nmk.Arbitraj corect pana inainte cu 25 min.inainte de final când arbitrul a împins un pic de la spate pe rapid!!!

    0
    0
  3. Eu am spus că doar trei ,patru au dus la locul unu , un lot de 22. !! Am intuit că promovarea poate veni și din ,,bucăți””” cu punctele de la Arges !!!! Nu înseamnă că am gândit la o asemenea evoluție cu Rapid A treia subevolutie nu e accident. Benzina echipei a fost doar pentru cele 11 puncte avans !! O retragere in propriul careu 70 de minute ,o faci când joci cu doua eliminări sau juniori jumătate de echipa !! Invitație pentru adversar pe fata. !! A surprins venirea unui antrenor. Pare că ar mai trebui trei !! Apoi ,Tomozei e valid sau nu ??? Ciucur e om de 20 de minute ?? La div. A , cu alți bani ,neapărat cu 5 străini în echipa de baza. !!! Tocmai îl lăudăm pe Melinte ! Nici Manea nu greșea de două ori într-un meci !!! Forma titularilor a speriat și juniorii. Mergem totuși înainte. !!

    0
    0
  4. Cipri, acolo am fost toti.
    Nu mai fa tiganii dinastea, fii barbat si joaca mingea. Pune piciorul, nu te arunca.

    0
    0
  5. oroian trebuia sa marcheze a avut mingea pe cap cu piarta goala nubse poate asa feva la un fotbalist vica profesionist vom promova dar ca trebui sa aducem 11 titulari..ne au dus astia pe primul loc nu contest dar nu au constanta si in liga 1 nu poti juca in halul asta!

    0
    0
  6. CIPRI RUS , nu te supara daca ajungeti sa jucati promovarea la Pitesti cu FC Arges, va fi foarte ,foarte greu !!! Sansa UTA-ei este marti cand Argesul nu trebuie sa bata la Ploiesti s-au TURIS sa faca egal cu MIOVENI si daca ar castiga cu MIOVENI, TURISUL are la RAPID !!! Deci, doamne fereste sa se ajunga la cutite cu Argesul ultima etapa !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button