Fotbal judetean

Zăbraniul joacă pentru promovarea în Liga 3-a la Hunedoara: „Obiectivul a rămas clar, băieții sunt motivați”





Într-un final, Federația Română de Fotbal a informat AJF-urile cu privire la locațiile în care se vor desfășura barajele de promovare pentru Liga 3-a. S-a optat pentru un singur stadion pentru toate cele trei dispute încrucișate, iar Victoria Zăbrani va merge la Hunedoara pentru a încerca să scrie istorie. Pe 1 august, campioana Aradului va da piept cu omoloaga din Caraș-Severin, Progresul Ezeriș, iar pe 5, îi întâlnesc pe gorjenii de la Știința Turceni.

Fiindcă la „duelul” de la finalul acestei săptămâni, cei de la Zăbrani sunt gazde, conducerea clubului va ajunge chiar astăzi în orașul Corvinilor, pe arena ”Michael Klein”, pentru a vedea exact de ceea ce este nevoie pentru a organiza, conform protocolului pe sănătate, disputa cu „gugulanii”. „Am decis să facem o deplasare încă de astăzi la Hunedoara pentru a vedea despre ce este vorba. Ne întâlnim la Deva și cu reprezentanți ai AJF Hunedoara și mergem la fața locului pentru a ne asigura că pe sâmbătă vom fi cu toate în regulă”, ne-a declarat Adrian Bădău.

Noul președinte al Victoriei Zăbrani susține că elevii lui Dorel Mutică sunt pregătiți de cele două partide ce îi mai despart de Liga a 3-a. „Echipa se pregătește normal, toți sunt bine, se măsoară temperatura la fiecare antrenament, avem luate toate măsurile de distanțare și de igienă. Sperăm să fie confirmată sănătatea tuturor miercuri, după testările pentru coronavirus. Băieții sunt motivați, sunt încurajați să dea tot ce pot din ei în aceste două partide. La ultimul antrenament de săptămâna trecută a fost prezent și primarul Marian Toader, care i-a asigurat pe antrenor și jucători că obiectivul comunității a rămas promovarea în al treilea eșalon, iar pentru asta se vor asigura toate condițiile și pe mai departe”, a adăugat Bădău.

Vă reamintim că Victoria Zăbrani a devenit campioană după ce Comitetul Executiv al AJF Arad a decis înghețarea Ligii a 4-a în urmă cu o lună de zile. Trupa lui Mutică avea două puncte avans față de Frontiera Curtici, echipa de pe locul 2.

Un comentariu

  1. Voi sunteti nebuni . Da nebuni in adevaratul sens . Totusi va urez bafta . Sunt curios ce veti face la baraj .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button