26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Tomozei, pregătit să revină pe teren în meciul sezonului pentru UTA: „Să dăm tot ce avem mai bun pe teren și cu siguranță ne vom bucura la final!”

Marius Tomozei a fost poate cea mai importantă absență a UTA-ei în play-off-ul care decide promovarea în Liga 1. Fundaşul dreapta, titular în majoritatea partidelor din sezonul regulat, a suferit o accidentare la gleznă la începutul lunii iunie şi nu a putut fi folosit de Laszlo Balint.

Acum și pe fondul absenței lui Cristian Bustea, cel care s-a achitat de sarcini pe banda dreapta a defensiei, „Tomy”  are şanse mari să evolueze încă din primul minute la Piteşti. „Din punctul meu de vedere va fi un meci frumos, cu două echipe bune, cu trofeul pe masă. Chiar având absențe importante  precum cele ale lui Bustea, care s-a descurcat foarte bine ca fundaș dreapta și Romario (n.a. Moise), eu am încredere mare în acest grup și, cu siguranță, după acest meci ne vom bucura de promovare și toată lumea din acest oraș va fi fericită. Din punctul meu de vedere sunt la 100%, de două săptămâni mă antrenez foarte bine, colegii au încredere în mine și dacă Mister va decide să joc sper să o fac bine și să îmi ajut echipa. Nu am ritmul meciului, dar nu cred că contează atât timp cât am ambiție și dăruire”, a spus experimenatul fotbalist.

Chiar dacă și are și partide la nivelul Ligii 1, Tomozei recunoaște: „Meciul este foarte important pentru mine, ca și pentru restul băieților. Ne batem pentru promovare, pentru un trofeu. Nu contează cine e pe locurile 2 și 3, noi trebuie să ne facem treaba și să terminăm primii. Vrem să dăm tot ce avem mai bun pe teren și cu siguranță ne vom bucura la final. Mergem la victorie, sperăm ca statistica nefavorabilă gazdelor să rămână așa și după ultima etapă” a adăugat fundașul de aproape 30 de ani.

Marius Tomozei a strâns 1895 de minute în actuala stagiune pentru UTA, în 22 de partide, dintre care 21 ca titular.

11
1
%d blogeri au apreciat: