UTA Arad

Stancu își încurajează colegii înainte de meciul de promovare de la Pitești: ”Familia UTA poate și TREBUIE să ducă la bun sfârșit lupta!”





Cel mai ghinionist fotbalist al UTA-ei în prezenta stagiune e, fără îndoială, Bogdan Stancu. Titular de drept pe flancul stâng al defensivei, fotbalistul sosit de la Snagov în vara anului trecut a avut parte de patru accidentări de ordin muscular ce l-au ținut și-l țin departe de gazon și astăzi.

Ultimul meci jucat de fotbalistul de 26 de ani a fost derby-ul cu Poli, din turul campionatului, adjudecat prin reușita lui Rus, după care o recidivă l-a pus pe bară. A încercat să revină în iarnă, dar a avut din nou probleme și Laszlo Balint a apelat la greco-albanezul Simo Rumpoulakou. Nici după lunga pauză cauzată de pandemia de coronavirus, Stancu nu a avut mai mult noroc și în  urmă cu 6 săptămâni, antrenorul „roș-albilor” ne anunța că stagiunea elevului său e încheiată.

Chiar dacă a plecat acasă, la Snagov, fotbalistul s-a bucurat, dar mai ales a suferit alături de colegii săi în acest pley-off, iar cu o zi înaintea meciului capital de la Pitești le-a trimis un mesaj de încurajare prin intermediul Facebook-ului: ”În urmă cu un an, am pornit pe un drum necunoscut, neștiind atunci ce avea să mă aștepte. Când am plecat de acasă, mă gândeam că voi avea ocazia să fiu parte importantă din FAMILIA UTA și obiectivul său. Totuși, un eveniment neprevăzut m-a împiedicat: o accidentare cu urmări pe care încă mă zbat să le depășesc. Asemenea mie, această familie are acum o ultimă luptă pe care poate și TREBUIE să o ducă la bun sfârșit. Am încredere că mâine, la finalul zilei, ne vom bucura cu toții alături de colegii mei. Suporterii merită răsplată pentru tot sprijinul arătat, chiar și în vremurile mai puțin bune. HAI UTA! #victorie #promovare”

610 minute în 7 meciuri a bifat Bogdan Stancu în prima jumătate a sezonului pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button